Мек и топъл шал
Абсолютно задължителен аксесоар за зимата, топлият и удобен шал подчертава стила ни и помага да се откроим сред тълпата. Той се съчетава идеално както с пуловери и други плетива, така и с по-елегантни поли и сака. Може да се носи както с палто, така и с кожено яке или с по-плътна жилетка.

Шапка за всеки вкус
Бъдете внимателни при избора на този незаменим зимен аксесоар – цветовете и материите са от значение, но още по-важно е да съобразите формата на шапката с тази на лицето си и с останалите дрехи в зимния ви гардероб. Плетени шапки, украсени с мъниста, пайети и кристали, кожени шапки с косъм, барети или модели с периферия – изборът е ваш!

Ръкавици според тоалета
Къси и дълги, кожени или трикотажни, от плат или дантела, ръкавиците са неразделна част от зимния ни гардероб, която ни позволява да завършим нашата стилна зимна визия. Дългите модели придават по-женствен и елегантен вид и са подходящ избор за вечерно събитие, а късите са практично решение за забързаното ежедневие.

Слънчеви очила
Независимо от отрицателните температури навън,  очите ни се нуждаят от защита и през зимата. Слънчевите лъчи могат да причинят сериозни увреждания както в топлото, така и в студеното време. Най-важното е да изберем модел, който осигурява защита както срещу UVA, така и срещу UVB лъчите. Освен това добре подбраните слънчеви очила са отличен завършек на елегантната дамска визия както в топлите, така и в студените дни.