Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Зимна мода за тийнейджъри

04.02.21

Тийнейджърската мода се отличава от останалите, защото именно в периода на израстването младежите формират собствения си стил. Ярки, смели и креативни, в тази възраст те често се опитват да съчетаят удобството и практичността с елегантността.

Тийнейджърската мода се отличава от останалите, защото именно в периода на израстването младежите формират собствения си стил. Ярки, смели и креативни, в тази възраст те често се опитват да съчетаят удобството и практичността с елегантността.

Овърсайз – небрежно елегантни

Водещата тенденция сред тийнейджърската мода през 2021-ва година подчертава ярко индивидуалния стил. Огромното предимство на уголемените модели дрехи е, че прикриват несъвършенствата на тялото. Освен това всички компоненти на зимния тийнейджърски гардероб спокойно могат да бъдат в обемист „овърсайз“ размер – от пухенката през суитчера та чак до чантата.

 

Вечният „Деним“

Дори когато сезоните се променят, а трендовете идват и си отиват, денимът си остава вечна класика и един от най-важните елементи в гардероба. При избора на подходящи дънки е добре тийнейджърът да се съобрази с особеностите на своята фигура. Препоръчително е да избере поне няколко чифта в различни цветове, за да има по-богат избор при комбинирането с пуловери, худита или любимите карирани ризи.

„Спортни униформи“

Свежа концепция за активните любители на модата, ефектните комплекти от кроп топ или худи в комбинация с удобно леко уголемено долнище са сред топтенденциите за сезона. Най-актуални са моделите в тъмни цветове и тези, украсени щедро с различни декоративни щампи, най-често изобразяващи любимите анимационни герои от детството.

Пуловери

Задължителен елемент от зимния гардероб, тази година пуловерът отново заема централно място сред водещите тенденции. Късите, а също и обемистите модели се комбинират чудесно с дънки или пола, a удължените модели с разрез, които могат небрежно да се спуснат надолу и да открият едното рамо, въплъщават нежност и елегантност.

Якета за всяка ситуация

Пухенките са верен приятел на всеки тийнейджър, който предпочита да прекарва времето си навън и не се притеснява от ниските температури. Тази зима на мода са многослойните модели якета, с големи джобове и качулки с пух, палтата с класическа кройка с колан и дългите непромокаеми пухени якета с регулируеми качулки.

 

Боти, ботуши или маратонки?

Независимо от предпочитанията и индивидуалния стил на тийнейджъра, най-важното е да бъдат комфортни, топли и изработени от висококачествен водоустойчив материал.

cross