Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Вечерно парти на двора – организация на пространството, украса и меню

BETTY - Вечерно парти на двора – организация на пространството, украса и меню
15.07.23
BETTY брой 110

Лятото е перфектното време за организиране на вечерни партита на двора. Това е отлична възможност да съберете приятели и семейство, за да се насладите на приятна компания и вкусна храна под звездното небе.

Ето как да организирате пространството:

Определете мястото, където ще се проведе партито. Изберете подходящо кътче в двора, което да е просторно и комфортно за гостите.

Разположете маси и столове, като можете да изберете големи трапезни маси, ако желаете всички да сте заедно, или малки маси, където може да се разпределят хората по интереси и възраст.

Осигурете удобни седалки с меки постелки, на които гостите могат да се отпуснат и се насладят на атмосферата. Може да добавите одеяла или летни плетени шалове, за да се загърнат, когато захладнее.

Украса

Използвайте осветление, за да създадете мека и романтична атмосфера. Поставете висящи светещи лампи или гирлянди с LED крушки около двора или в короните на дърветата.

Декорирайте масите с покривки в ярки летни цветове или с природни нюанси. Добавете свежи цветя в минималистични вази или използвайте плодове и зеленчуци като част от декорацията.

Разположете малки свещи или фенери наоколо, за да създадете уют и романтика.

Меню

Предложете леки и освежаващи варианти на ястия като свежи салати, мезета със сирена и плодове. Разнообразете ги със сезонни подправки.

Организирайте грил парти, където гостите да могат да се насладят на печени зеленчуци, риба, месо и плодове.

Подгответе разнообразни напитки като свежи смутита, коктейли или ледени фрапета.

Организирането на вечерно парти на двора е отличен начин да създадете незабравими спомени с приятели и роднини. Съчетайте уютното пространство, красивата украса и вкусното меню, за да направите вашето парти незабравимо. Не забравяйте да се забавлявате и наслаждавате на момента, докато създавате незабравими спомени под звездното небе.

cross