Ярки, свежи, пастелни и нежни нюанси, придаващи усещане за слънце и топлина – такива ще бъдат тенденциите в цветната палитра през този летен сезон.

Коралова магия
Навяващ асоциация за екзотика и тропически полъх, цвят корал неслучайно се нарежда сред топ тенденциите това лято. Съчетава се отлично с по-бледите нюанси на сивото, синьото и производните цветове.

Слънчево жълто
Един от най-предпочитаните цветове и през този летен сезон си остава закачливото жълто. На мода са абсолютно всички нюанси – от лимоненожълто, през невен до неоново жълто и дори до цвят в тон куркума. Синьо, червено или бежово се комбинират отлично с жълтото, така че не се колебайте и ги съчетавайте смело.

Свежа мента
Можете да заложите на зеленото във всичките му нюанси, за да внесете свеж акцент за тоалетите в по-неутралната цветова гама, или за да впечатлите околните с ярка и запомняща се визия.

Кристално синьо
Синьо като кристално чистите води на морето е сред най-харесваните цветове и това лято. Независимо от нюанса, синият цвят доказано действа успокояващо и придава усещане за хармония и чистота.

Розово изкушение
Пепел от рози, бледа пудра или бонбонено розово, на което и да се спрете, ще си гарантирате нежна, романтична и подчертано женствена визия.