Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Тенденции в летния маникюр

01.08.22
BETTY брой 99

Кои са най-горещите модели при маникюра в разгара на лятото и подходящо ли е да експериментираме с по-дръзка визия за плажа?

Кои са най-горещите модели при маникюра в разгара на лятото и подходящо ли е да експериментираме с по-дръзка визия за плажа?

Това лято бележи завръщането на бадемовата форма на ноктите, за която са характерни плавно извитите, обли форми на нокътната плочка. Тя издължава оптически пръстите, като по този начин те изглеждат по-слаби и изящни.

От неонови до сладки бонбонени нюанси – това е сезонът, в който да подчертаете своята ярка индивидуалност.

Разтопена лава

Изберете любимите си неонови нюанси и смело развихрете въображението си. Реките, наподобяващи разтопена лава, които смело се спускат по нокътните ви плочки, определено ще привлекат любопитните погледи.

Вдъхновение от детството

Носталгията по безгрижното детство ни отвежда към спомените за пастелните розови, лилави и ментови бонбони. Нима има по-сладка тенденция от тази?

Френски, но цветни

Класическият френски маникюр никога не излиза от мода, но това лято се завръща с пъстроцветни импровизации – различни цветове на всеки нокът, а също и украси с перли и кристали.

Ярък неон

Неоновите цветове са подходящи за всички дами, които обичат ярките и закачливи нюанси.

Лесен подход

Неутралните, семпли и естествени тонове винаги са били отличен избор за топлите летни дни.

50 нюанса синьо

Идеалното решение за перфектен морски маникюр. Потопете се във всички нюанси на синьото – от най-светлите, наподобяващи красиво лятно небе, до дълбините на най-наситеното тъмносиньо. Декорирайте с изящни морски звезди, мидички или снежнобели перли – за още повече свежо морско настроение.

cross