Тази пролет дизайнерите ни изненадват със своите вдъхновяващи колекции, в които откриваме както продължение на модните тенденции от изминалите сезони, така и свежи, иновативни и смели идеи и интерпретации.

Съвременните дизайнери не спират да черпят вдъхновение от миналия век, вплитайки в своите колекции различни ретро елементи. Тази година те се завръщат към модата от 70-те, празнувайки духа на това време И залагайки на подходящите цветове, стилове и материи.

Цветовете

През настоящия пролетно-летен сезон откриваме ярките цветове не само при летните рокли, туники, блузи, поли и панталони, но и при класическите костюми. Наситените привличащи погледите нюанси и бялото са на почит, особено при роклите.

Костюми от две части

Ретро костюмите от две части от изминалия есе-нен сезон отново са на мода, но в пролетно-летен вариант. Визията е представена с панталонки тип „бермуди“, придаващи усещането за стил, удобство и лекота в комбинация с ежедневно-елегантно сако. Стилен и елегантен тоалет, който спокойно може да се носи както в офиса, така и през свободното време.

Принтове

През 2020 г. на витрините на големите бутици и онлайн магазините откриваме тоалети на класически карета, райета и такива с най-различни флорални, анималистични, геометрични и абстрактни мотиви.

Рокли с открити рамене

Женствени, елегантни и ефирни, роклите с открити рамене са актуални през настоящия пролетно-летен сезон, като подчертават нежността, очарованието и красотата на всяка дама.