Текст: Силвия МИТЕВА

Най-актуалният аксесоар за сезона и неговите всевъзможни вариации

През топлия сезон няма как да пропуснем да си поговорим за очилата. Те не само са незаменим аксесоар, но и такъв, който подчертава неузнаваемо личния ни стил, особено когато моделът е подбран с внимание и с поглед върху тенденциите. Ако се чувствате изгубени сред многообразието от форми и цветове в търговската мрежа, ние ще ви помогнем, като систематизираме в редовете по-долу някои от най-атрактивните тенденции при очилата за сезона. Придържайте се към тях и няма да сгрешите!

Тънките очила
Те са любими на знаменитости като Бела Хадид, Риана и Бионсе. Маломерните очила, вдъхновени от 90-те, направиха своето голямо завръщане на модния подиум в ревютата на Miu Miu, Prada, Off-white, Sristiano Burani и много други. Какво по-хубаво от аксесоар, който пази очите, но в същото време заема съвсем малко място в дамската чанта?

Пълна прозрачност
Рамките, които се сливат напълно по отношение на цвят и прозрачност със стъклата, са хит, който през 2018-а ще се превърне в истинска мания. закачливи, стилни и доста провокативни, моделите от тази тенденция са по-подходящи за хората, които не се страхуват от силните слънчеви лъчи и дори им се наслаждават.

Принтове по рамките
Ако все пак смятате, че минимализмът на твърде малките очила е неподходящ за вашето усещане за личен стил, можете да посегнете към модели, повлияни от тенденцията на принтовете по рамките. креативният екип на Versace смята, че те са ключов елемент от визията на всяка жена, която иска непременно да бъде в центъра на вниманието.

Огромни кръгли очи
60-те се връщат на мода това лято според Bottega Veneta и Emilio Pucci. Брандовете обичат толкова много кръглите очила, че това лято ги правят все по-големи и по-големи. Те се забавляват с цветовете на рамките и с прозрачността на стъклата, за да може почитателите на тази форма да останат очаровани от крайния резултат.