Кои ще са най-актуалните модели за сезон пролет/лято 2019?

Интересни и оригинални модели в най-различни цветове и нюанси ще предоставят на дамите богат избор тази пролет. Актуални ще бъдат моделите с нестандартни токчета и тези, украсени  с нежни бижута или панделки, които ще придадат романтична визия на вашия тоалет.

Ниска подметка
Удобни и елегантни балеринки или модели на широк, нисък ток са идеални за забързаното ежедневие на съвременната жена. Другото им голямо предимство е, че могат да се комбинират идеално както с панталони и дънки, така и с рокля или пола.

Код: бяло
Белият цвят е на пиедестал при обувките на сезона. Независимо дали говорим за маратонки, обувки или сандали бялото е цвят, който е лесен за съчетаване, който винаги стои елегантно.

Обувки бижута
Очертава се това да е топтенденцията сред бъдещите абитуриентки и булки тази година. Дизайнерите постигат зашеметяващи резултати с помощта на блещукащите камъчета и верижки.

Любопитни токчета
Докато някои дизайнери заложиха на нестандартните форми, други избраха формите на букви или заложиха на украсата на токчетата с камъчета и перли.

Нежни панделки
Много дизайнери избраха да ги сложат като открояващ се акцент, но силно впечатление ни направиха и моделите, изработени изцяло от плат, където главната роля се пада на панделката.

Цветни маратонки
Малко грубовати на вид маратонките в ярки цветове, накичени с всевъзможни пайети, камъчета и бродерии са топтренд през този сезон.

Обувки с пухчета и пера
Ако сте от смелите експериментатори, за които няма забранени територии, то тези модели определено са за вас. Носете ги със самочувствие и определено няма да останете незабелязани.

На платформа
Още един практичен и модерен избор за съвременната дама. Обувките на платформа са подходящи почти за всеки тоалет и са доста по-удобни от токчетата.

Изберете модел, който пасва най-добре на ежедневието ви, и не забравяйте да бъдете нежни, женствени и неустоимо сексапилни.