Готови ли сте за предстоящите топли дни? Сега е моментът да прегледате най-новите тенденции и да изберете модели, с които ще се чувствате комфортно както в ежедневието, така и за по-официалните поводи.

Спортно-елегантен стил

Любителките на спортно-елегантния стил могат да направят избор между два тренда – пъстроцветните маратонки с най-различни шарки и дебели подметки или да се насочат към флатформите, които този сезон най-често имат широки каишки или много връзки за по-добра стабилност. Друг вариант за почитателите на спортната визия са удобните маратонки тип „чорап“, които от няколко сезона плавно навлизат в тенденциите и тази пролет ще се превърнат в хит. Те са предпочитани от дамите с широко стъпало, които по-трудно намират подходящи модели.

Камъчета, капси и бродерии

Едно е сигурно, сезон пролет/лято 2020 ще бъде цветен, особено що се отнася до обувките. Моделите ще бъдат украсени с камъчета, капси и бродерии, а препоръките на модните експерти са: ако се спрете на ярък модел, то останалата част от тоалета ви трябва да бъде по-семпла, за да постигнете баланс във визията.

На ток и на платформа

В топтенденциите на сезона попадат моделите на платформа и тези на дебел ток. Те са особено подходящи за дамите, които обичат високите токчета, но не могат да носят обувки със стръмен свод.

Секси модели с връзки

Елегантни, предизвикателни и секси, моделите с много връзки са сред най-актуалните за новия пролетно-летен сезон. Голямото им предимство е,  че са подходящи както в ежедневието, така и за по-елегантната офис визия.

Всички обичат „Мери Джейн“

Едва ли има жена, която в даден период от живота си да не си е падала по обувките тип „Мери Джейн“. Семпли и елегантни, те пасват идеално както на дънки и джинси, така и на рокли и поли. Голямото им предимство е, че стоят изящно на дамския крак, независимо от възрастта на притежателката им. Най-често обувките тип „Мери Джейн“ не са на висок ток, но през този сезон в някои модели наблюдаваме изключения от това правило.