Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Тенденции при аксесоарите

Текст: Боряна Димитрова
17.05.22

Аксесоарите винаги играят ключова роля в изграждането на цялостната визия на всяка дама. А тази пролет те са повече от интригуващи…

Аксесоарите винаги играят ключова роля в изграждането на цялостната визия на всяка дама. А тази пролет те са повече от интригуващи…

Перли, перли, перли…

Тенденциите от миналото претърпяват истински ренесанс, а неостаряващото бижу се завръща под светлините на прожекторите, за да се превърне в основен аксесоар през следващите месеци. Перлени пръстени, обеци, колиета, шноли, диадеми, чанти, портмонета и перлени слънчеви очила ще бъдат основен елемент в гардероба.

Колан тип „верижка“

Chanel извежда на преден план този модел колани, които се съчетават идеално с ефирните, прилягащи по тялото дълги рокли.

Платформи

Обувките и сандалите на платформи се завръщат на модния подиум и ще бъдат истински хит през настоящия пролетно-летен сезон.

Спортни слънчеви очила

Ярък и силно открояващ се аксесоар, спортните слънчеви очила са подходящи за ежедневния и спортно-елегантния стил.

Големи чанти

Колкото по-голяма, толкова по-добре, защото ще побере всичко, от което се нуждаете. А същевременно ще бъдете в крак с последните тенденции... Креативните и нестандартни модели ще разчупят тенденциите през новия пролетно-летен сезон.

Квадратни шалове

Красиви и удобни, квадратните шалове подчертават стила и елегантността на всеки тоалет.

Обувки „Мери Джейн“

Вечната класика в модата отново се завръща, за да зарадва дамите с нови модели, вдъхновени от героинята от популярния комикс „Бъстър Браун“.

Масивни гривни и колиета

Те със сигурност могат да разчупят скучния аутфит и се съчетават идеално с любимите ви дънки и тишърти.

Бейзболни шапки

Изработени от първокласни материи и в най-различни шарки и цветове, те са сред топтрендовете през настоящия сезон.

Овръсайз скрънчи

Големите ластици за коса са ключов тренд през пролетно-летния сезон. Прозрачни, лъскави или в плътни и наситени нюанси, те оглавяват списъка със задължителните аксесоари през 2022 г.

Ленти за глава

Широките ленти за глава в най-различни цветове и разновидности ще бъдат на фокус не само в спортните зали и в салоните за красота, защото се превръщат в незаменим аксесоар за предстоящите месеци.

cross