Кои са най-актуалните модели бански костюми това лято?

Най-новите модели бански костюми за сезон 2019/2020 се отличават с оригинални декорации, привлекателни форми и отлични комбинации от цветове и нюанси. Тази година дизайнерите акцентират върху модели в червено, оранжево, праскова, липа, бледорозово, класическо бяло и черно.

Цял бански
И това лято целият бански ще триумфира из плажовете в най-различни разцветки и модели – на точки, на райета, едноцветни, многоцветни, с принтове, волани. Разно-
образието е огромно, а предимствата им не са за пренебрегване – освен че могат умело да прикрият някои несъвършенства в областта на корема и талията, целите модели лесно могат да се превърнат в топ, който да комбинирате с любимите си дънкови къси панталонки или полички.

Висока талия
Банските с висока талия се свързват предимно с ретро стила и са сред най-предпочитаните модели от дамите. Независимо дали формите им са по-слаби или по-пищни, те стоят страхотно и коригират визуално областта на талията. Това лято най-популярни са моделите в изчистени цветове, а също така и тези във флорални или геометрични разцветки.

Асиметрия
Тенденцията за асиметрия в моделите бански костюми упорито се задържа на модния подиум. Тя може да се прояви под различни форми – в модели с тънка презрамка или в такива с по-широка без ограничения в стила – ретро, елегантен, спортен или романтичен. Това лято модерни са както ярките разцветки, така и по-деликатните нежни пастелни цветове.