Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Тенденции в зимния маникюр 2024

BETTY - Тенденции в зимния маникюр
Текст: Боряна Димитрова
09.02.24
BETTY брой 117

Топъл шоколад, блестящи камъчета, 3D ефекти и нетипични цветови комбинации са само част от най-актуалните тенденции тази зима.

Смесен маникюр

Подходящ е за смелите експериментатори, които не се притесняват да комбинират различните цветове и принтове.

Зимна приказка

За романтичните и нежни дами, които се стремят към фин завършек на визията си, най-подходящ е полупрозрачният маникюр със седефен оттенък.

Синя магия

Няма по-подходящ сезон от зимата за красивия син маникюр. Независимо на каква вариация на цвета се спрете, маникюрът в синьо ще се превърне в ярък и стилен акцент към вашата визия.

Топъл шоколад

Топлият нюанс на кафявото е сред водещите тенденции при маникюра тази зима. Стилен и елегантен, той се комбинира чудесно с почти всички цветове. Специфичното при него е, че трябва да подхожда на тена на ръцете ви. За по-светла кожа по-подходящи са тъмнокафявите нюанси, докато за по-тъмната – по-меките и светли шоколадови нюанси.

Бляскави камъчета

Блясъкът се завръща триумфално, а най-предпочитаните варианти при добавянето на камъчета към маникюра са вариантите с едно камъче в основата на всеки нокът (ако основата е цветна) или повече – но само на един (когато цветовете са телесни или много светли).

3D ефект

Никога не е късно да пренесете 3D изкуството върху ноктите си, а изборът от текстури, цветове и дизайни е повече от богат.

cross