И през новата година ще продължим да ви предлагаме промо ваучери на актуални и сезонни продукти. Започваме януари с подсещане за продукта ни АРТРЕСАН МАКС САШЕ Х 30, който се грижи за нормалното функциониране на ставния хрущял.

Търсете януарското издание на списанието само в аптеки BETTY !

Този продукт е част от ексклузивното портфолио на ФЬОНИКС Фарма. Промо ваучерът предоставя 20% отстъпка при покупка на до 10 броя опаковки на продукта Артресан Макс саше х 30.

Срокът на валидност е от 01.11.2022 до 31.01.2023 г. или до изчерпване на тиража на сп. BETTY от 30 000 бр., което от двете събития настъпи първо.

За да откриете най-близката до Вас аптека BETTY, от която да вземете своето печатно издание и да се възползвате от новите ни промо предложения, разгледайте списъка с всички участващи обекти тук: https://betty.bg/apteki-betty/

Артресан Макс саше е създаден да поддържа нормалното функциониране на ставния хрущял и състоянието на костите. Увеличава значително подвижността на ставите. Снабдява организма с глюкозамин – основен компонент на сухожилията, ставните връзки и хрущялите, и МСМ – източник на лесно усвоима сяра.