Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Списание Betty

Брой: 
Акценти:

Най-новото в света на ортодонтията (първа част)

Категория: В света на професионалистите

През 2002 г. д-р Яна Пападополу завършва с отличен успех МУ-София, Факултет по Дентална Медицина, като Магистър по Дентална медицина. През 2010 г. придобива специалност по ортодонтия към Факултета по Дентална Медицина гр. София. От 2006 г. е управител в Медико Дентален Център „Пападопулос“. През 2020 г. заедно с д-р Елена Гаврилова стартира дейността на Ортодонтска Клиника „ОРТОРАЙЗ“.

GORATA.BG – Засаждаме бъдеще!

Категория: По-близо до природата

Докато продължава изсичането на хиляди декари български гори и държавните институции не противодействат, има хора и организации, които полагат усилия да предотвратят обезлесяването и промяната в климата и екосистемите, произтичащи от това.

ЛЮБОВТА МИНАВА ПРЕЗ ГРИЖАТА

Категория: Интервю на броя

Всяка неделя в „Тази събота и неделя“ по bTV Петя Дикова ни среща с интересни събеседници, които използват ефирното време, за да споделят значими и смислени неща. Радваме се да ви срещнем с нея в априлския брой на сп. Betty Моята аптека.

Пролетните изпитания пред стомаха

Категория: Семейно здраве

Около месец. Обичайно толкова отнема на стомаха да се настрои на „пролетна вълна“. Защо смяната на сезоните е предизвикателство за него? И има ли начин адаптацията да премине „по-гладко“? Попитахме д-р Мария Станчева, гастроентеролог в Отделението по гастроентерология към Клиниката по пропедевтика на вътрешните болести в УМБАЛ „Александровска“.

5 „златни правила“ в сезона на алергиите

Категория: Тема на броя

Носът „тече като река“, очите сърбят и сълзят, главата „тежи“… Тези оплаквания връхлитат като дежавю 25% от хората в света всяка година. И макар пролетта да е набедена за „сезона на алергиите“, сезонният алергичен ринит далеч не се разгръща само тогава – простира се чак до средата на есента. Как можем да го овладеем? Попитахме д-р Шасине Вели, която е специалист по клинична токсикология и алергология и е част от екипа на Клиниката по спешна токсикология на Военномедицинска академия (ВМА) в София.

eyehistorydownloadcross