Кътче за почивка на вашия домашен любимец

Бояна Бугарски
Фотографии: Саша Николич

Мебелите от дървени палети и щайги все по-често красят интериора на модерни и стилно обзаведени жилища. Има много идеи как да ги оползотворите, а този път може да направите подарък на домашния си любимец. Тези, които имат животни много добре знаят, че те са равноправни членове на семейството и че щастието и обичта, които дават, са незаменими.

Ето ви една прекрасна идея да зарадвате и себе си, и тях с нова част от мебелировката като изключително лесно направите от щайга за плодове и зеленчуци уникален кът за почивка и сън на вашия любимец.

21Съчетайте го с интериора на жилището ви. Нужни са ви малко въображение, креативност и любов. Сигурни сме, че ще се радвате, а и позабавлявате.

Като начало намерете малка щайга. Може да я набавите от някой супермаркет или на пазара. С чук и клещи махнете най-горната летвичка на предната страна, а след това полирайте цялата касетка. Може първо да нанесете основа, за да може боята да хване по-добре или пък да я боядисате с боя за дърво по ваш вкус. Покрийте с плат (едноцветен, кариран, на точици) една възглавница и я сложете в щайгата. И… креватчето е готово! Остава ви само да запознаете предания ви другар с новото легълце. На някои може да им трябва време, за да свикнат с него, а други веднага ще скочат в новия кът. Както и да е, сигурни сме, че сладките сънища няма да липсват.