Ветрило по ваш вкус

Катарина Виятов

Въпреки че днес не e толкова популярнo, продължава да има особен чар. Ветрилото – незаменимият моден аксесоар, допълващ вашия стайлинг през горещите летни дни.

Лятото най-накрая пристигна! Oтворете ветрилото, разхладете се, покажете женствеността си, привлечете вниманието. В действителност този практичен акасесоар не заема много място в дамската чанта, а е същевременно атрактивен и полезен.

По магазините ще намерите голямо разнообразие от десени, но ако се постараете, можете да използвате базов модел, който да превърнете в уникат. Така ще го ползвате с удоволствие и със сигурност няма да забравите да го вземете, било то на работа, на плажа или на вечерна разходка. Предлагаме ви да се позабавлявате с различни цветове, материали и надписи и да направите от едно обикновено ветрило истински шедьовър, който междувременно може да комбинирате и с любимата си лятна рокля, пола или бански.

Ето няколко от нашите идеи и предложения. Украсихме четири едноцветни ветрила.

1Само с помощта на няколко флумастера превърнахме едно пастелно розово ветрило в сочна диня. За зеленото, освен флумастери, ползвахме и шарена лентичка, която залепихме от външната страна на затвореното вертило. От черното решихме да направим елегантен аксесоар – изрисувахме го с пеперуди със сребрист маркер и го декорирахме с камъчета във формата на сърце. Украсихме бялото с тъмно сини лентички на малки котви (залепихме ги на всеки отделен сегмент) и получихме едно ветрило с дъх на море.

Ваш ред е!