Текст: Силвия МИТЕВА

Дизайнерите ни дават насоки, които са много бляскави. С малко въображение обаче можем да сме в най-адекватната тенденция за февруари, като преобразим гардероба си.

ПРИКАЗНА ДАНТЕЛА
От Saint Laurent през CHLOE до LOUIS VUITTON – всички брандове се надпреварват да докажат, че най-романтичните рокли са тези, които са създадени от дантела. Тя може да е в многообразие от цветове, важното е само да е под формата на романтична рокля, която можем да комбинираме с топлото си палто, удобните си боти или елегантните си зимни обувки.

ПЕРА ЗА ВСЕКИ ДЕН
Въпреки че перата сякаш не са най-популярният избор за ежедневните ни тоалети, перцепцията ни за тях рязко ще се промени през този сезон, защото вече ги виждаме навсякъде – от рокли и обувки, до якета и чанти. Романтичната тенденция ни позволява тотално да се пренесем в свят като от приказките, където мечтите стават реалност… не е ли точно това главната идея на модата, да ни кара да се чувстваме специални и незабравими?!

БОХО СТИЛ ЗА НАЧИНАЕЩИ
Ако доскоро си мислихме, че бохо стилът е подходящ изцяло за лятото, есенно-зимните колекции на дизайнерите ни доказаха, че тази тенденция е повече от подходяща за студените дни. Тя е създадена за мечтателки, които обичат движението и удобството, което я прави перфектна за забързаното ни ежедневие. Креативните директори на любимите ни брандове съветват да комбинираме бохо роклите с високи ботуши или кубинки и обемни шалове.