Като контрапункт на студените дни дизайнерите смятат, че роклята е най-актуалното и стилно решение за есенно-зимния сезон

Време е за парти
Такава е тезата на любимите ни креативни директори. Те показват този модел секси и разчупен, точно както вярваме, че трябва да бъде. За сезон есен-зима, който да е по-празничен от всеки друг, красивите творения са решени в металните отблясъци на златистото и сребристото. Моделите от този тип са достатъчно категорични и с тях можете да изберете най-семплите макиаж, прическа и аксесоари.

За ексцентриците
Кожено яке, кожен панталон, кожена шапка, кожени ръкавици… всички тези модели свързваме със студените дни, но оттук нататък трябва да започнем да асоциираме кожата и с роклята, защото това е един от последните фешън хитове. Кожените рокли са създадени за тези представителки на нежния пол, които вярват, че трябва да изразят себе си чрез модата, и го правят с истински размах.

Романтика на хоризонта
След секси визията роклята преминава в своята романтична фаза, точно както в ревютата на Louis Vuitton и Roksanda. И двата бранда представиха рокли, сътворени от сатен, които описват плавно и живописно всяко движение на тялото. Тези горещи модели са повече от перфектни за романтична вечеря или елегантно събитие, на което да покажем усет към последните тенденции.