С кои модели ще изглеждате ослепително и ще съберете най-много комплименти това лято?

Летните колекции на големите модни дизайнери това лято акцентират върху ретро романтиката и женствеността.

Флорална магия
Роклите на цветя са сред топтенденциите това лято. По-големите флорални мотиви са предпочитан избор за специалните поводи, докато по-дребните елементи са предпочитани в ежедневния стил.

Къса и прилепнала
Късите рокли по тялото с дължина до средата на бедрото са сред най-семплите тенденции това лято. Моделите с къси ръкави или с дебели презрамки са предпочитан избор в спортно-ежедневната визия, докато украсените с дантела са подходящи за романтичните летни вечери.

Свободно падане
Макси моделите са сред най-предпочитаните от дамите това лято. Актуалният А-силует отива на всеки тип фигура, а най-голямото му предимство е, че умело прикрива несъвършенствата на тялото. Може да се носи свободно или с колан, който ще придаде закачлив завършек на тоалета.

Ретро романтика
Романтични и грациозни, ретро моделите подчертават нежните извивки и красотата на женското тяло. Освен това придават аристократичност и изящност на всяко движение.

Класическо бяло
През лятото бялата рокля е класика, която лесно може да направи визията на всяка дама по-свежа, стилна и елегантна. Завладяваща и сексапилна, бялата рокля акцентира върху женствеността, а фините дантелени модели са истинско въплъщение на лукса и нежността.

Асиметрия
Интересни и закачливи асимтеричните летни рокли в ярки цветове подчертават деколтето и краката и акцентират върху индивидуалния стил на своите притежателки.

Ефирна прозрачност
В много от колекциите на големите дизайнери откриваме елегантни и изискани полупрозрачни рокли, които често са първи избор за официалните и тържествени събития.