Ключовата дума за пролетта е лекота – в душата, в тялото, в мислите и в облеклото. Още през първите топли дни ни се приисква да извадим леките и ефирни рокли, които обичаме да комбинираме с любимия си чифт кецове или балеринки, и да се отправим на дълга разходка из малките улички, наслаждавайки се на хубавото време навън.

Нови попълнения
Пролетта е най-пъстрият и динамичен сезон в годината, когато не се страхуваме да извадим най-доброто от гардероба си и смело да експериментираме с цветовете и материите. Дори ако на пръв поглед имаме всичко необходимо за по-топлите месеци, никога не е излишно да се сдобием с някое свежо попълнение.

Универсални дънки – при толкова много актуални тенденции при денима всичко, което трябва да направите, е да откриете модела, който ви стои най-добре. Независимо от кройката и цветовете един хубав чифт дънки винаги идва на помощ в моментите, когато се колебаете какво да облечете.

Бял топ –  съчетава се идеално с дънки, спортно-елегантно сако или кожено яке. Белият цвят позволява да експериментирате смело с бижутата и аксесоарите.

Тренчкот, кариран блейзър, кожено яке можете да ги комбинирате с поли, панталони, дънки, да ги носите върху изчистени тишърти и дори върху такива с надписи.

Класически кецове, маратонки или удобни равни обувки са подходящ избор за сезона, но не забравяйте да си подготвите и чифт гумени ботуши, защото, както добре знаем, пролетта може да бъде непредвидима.

Практичните ранички и компактните чанти са перфектни за дългите пролетни разходки. Всички цветове с изключение на черния са подходящ избор за сезона.

Слънчевите очила са незаменим аксесоар, с който да придадете стилен завършек на тоалета си. Изберете модела, който отразява най-добре вашата индивидуалност. Важно е да се ръководите от формата на лицето, цвета на косата и кожата и облеклото си.