Тази пролет модата от 70-те се завръща със закачливи акценти и аутфит комбинации, които изглеждат неустоимо привлекателни.

Поли и рокли с плисе

Плисето е сред най-женствените тенденции в гардероба. Нежните модели рокли и поли, изработени от леки и прозрачни материи, съчетани с подплата, ще бъдат сред най-актуалните за настоящия пролетно-летен сезон.

Чанта, която побира всичко необходимо

Какво по-хубаво от аксесоар, който изглежда стилно и елегантно и същевременно побира всичко необходимо в забързаното ежедневие на съвременната жена? Тази пролет чантите тип „кофа“ са сред предпочитаните модели в колекциите на някои от най-известните дизайнерски къщи. Важно е да отбележим, че на мода са ярките цветове, затова не се колебайте да заложите на свежи цветове като розово, оранжево или ярко жълто.

Очила – за стилна и хармонична визия

Дамите често избират този аксесоар според формата на лицето си и тоалета, на който са се спрели. Слънчевите очила с кръгла форма са сред предпочитаните модели през настоящия пролетно-летен сезон. Минималистични и изискани, кръглите рамки стоят стилно и елегантно и са подходящи както за ежедневието, така и за по-елегантната визия.

Колани за тънка талия

Най-практичният и закачлив аксесоар, с който бихте могли видимо да намалите обиколката на талията си, е широкият колан. Моделите могат да бъдат с катарами, мъниста, еластични, на мрежа или украсени с дантели. Избор има – при това за всеки вкус!

Кръгли обеци

Големите кръгли обеци отново се превръщат в абсолютен хит при аксесоарите за сезона. С тях можете лесно да разнообразите всеки тоалет, а най-хубавото е, че се предлагат във всевъзможни вариации –  украсени с камъчета, перли и дори с пера.