Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Пролетни грим тенденции

Текст: Боряна Димитрова
02.03.21

Ярки, дръзки и изразителни – такива ще бъдат грим тенденциите за сезон пролет-лято 2021.

Ярки, дръзки и изразителни – такива ще бъдат грим тенденциите за сезон пролет-лято 2021.

Опушен изумруден грим

Класическият сив опушен грим тази пролет отстъпва своето място на свежия и закачлив изумрудено зелен цвят, който придава свежест и закачлива изящност на визията.

Златисто съвършенство

Тази блестяща тенденция има едно съществено предимство – озарява цялото лице, подчертава цялостната грим визия и умело прикрива несъвършенствата.

Deep Purple

Тази пролет на почит ще бъдат лилавите тонове, които стоят впечатляващо, особено когато изберете сенки с кремообразна структура.

Блясък и кристали

На мода ще бъдат и сенките в телесни нюанси, украсени с изчистени кристали.

 

Вдъхновени от 80-те

Цветните спирали внасят необходимата доза свежест и подчертават отлично изразителността на погледа. Подходящи са за смелите и уверени жени, които не се страхуват да експериментират с визията си.

Предлагат се в най-различни нюанси:

  • Кралско синьо – придава свежест, визуално уголемява очите.
  • Наситено лилаво – подходящо за дамите със сини и зелени очи.
  • Зелено – нюансите на зеленото са подходящи за дамите с кафяви очи.

Прасковена свежест

Оранжевото червило стои дръзко и ефектно. Тъй като само по себе си представлява комбинация между червено и жълто, в зависимост от съотношението на двата цвята може да придобие най-различни нюанси – корал, морковено оранжево, портокал, карамел, кехлибар или медено оранжево. При избора на подходящ оттенък е важно да се съобразите с цвета на кожата, косата и очите си.

Смели щрихи

Светлорозовият руж е сред водещите тенденции тази пролет. Нанесете нежно с мека четка по бузите и не прекалявайте с количеството от продукта. Нежнорозовият цвят руж се комбинира много добре с червилата в телесен цвят.

Опушена очна линия

Опушената очна линия с акцент в края на окото е абсолютен хит тази пролет и гарантира стилна и обаятелна визия на всяка дама.

Естествени вежди

В случай че не притежавате естествени, добре оформени и гъсти вежди, можете да ги уплътните бързо и лесно с помощта на моливите с ултратънък връх за прецизно нанасяне на продукта.

cross