Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Празничен грим 2021/2022

Текст: Боряна Димитрова
06.12.21

Кои са тенденциите, с които ще постигнете неустоима визия в най-празничния месец от годината? Независимо къде сте избрали да посрещнете 2022 година, новогодишният грим непременно трябва да се отличава от ежедневния и да остане съвършен през цялата нощ.

Кои са тенденциите, с които ще постигнете неустоима визия в най-празничния месец от годината?

Независимо къде сте избрали да посрещнете 2022 година, новогодишният грим непременно трябва да се отличава от ежедневния и да остане съвършен през цялата нощ.

Металически опушен грим

Любими на силните и самоуверени момичета, които обичат смело да експериментират с визията си, металическите сенки за очи се завръщат, за да придадат бляскав завършек на празничната визия. Изберете цвят според цвета на очите си. Подходящи за кафявите очи са цветове като металическо лилаво, синьо, зелено или сиво, а синеоките дами могат да избират между бронзовите и златисти нюанси.

Диско ефекти от 70-те

Драматична очна линия, изписваща красиви „крила“,  изразителни мигли и сенки в ярки и блестящи цветове са емблематични за диско грима през 70-те години. Актуални за този тренд са цветовете смарагдовозелено, златисто и червеникавокафяво.

Перфектни мигли

Плътни, издължени и повдигнати нагоре, почти до веждите – това са идеалните мигли за празничната вечер.

Ярки цветове

Тенденциите в грима тази зима подканват към смесване на най-различни цветове и текстури. Не се колебайте да грабнете палитрата и да изрисувате истинска пъстра мозайка върху клепачите си.

Блестящи акценти

Има ли истинско парти без блясък? Украсете очите или веждите си с кристали, за да добавите щипка разкош към празничната си визия.

Червена класика

Вечната класика в коледния грим, разкошното яркочервено червило е сред актуалните трендове за празничната визия тази зима.

Лилаво изкушение

Устните, обагрени в лилави нюанси, са изтънчена тенденция, която непременно трябва да бъде съобразена с цвета на косата и кожата. Подходящи са за дамите с по-тъмен тен и кестенява коса.

Неустоима свежест

Перлените хайлайтъри, които озаряват лицето и акцентират върху зоните, на които са приложени, са идеален завършек на празничната визия. Изберете продукт, който да придаде лек блясък на скулите и под извивките на веждите.

cross