Елегантни и закачливи в ярки наситени цветове, плажните аксесоари са незаменимо допълнение към новите колекции бански костюми, които дизайнерите създават. Това лято те се отличават с оригиналност и практичност, като придават на плажната визия особен чар и женственост.

Шалчета

През новия летен сезон топтенденция при шаловете ще бъдат моделите с ориенталски флорални и абстрактни мотиви. Особено актуални ще бъдат изумрудените и жълто-оранжеви нюанси.

„Парео“

Любими за дамите от всички възрасти, удобни и същевременно секси, моделите „парео“ това лято се предлагат във всевъзможни варианти – в комбинация с плетени бродерии, мъниста и дантели. Най-актуален обаче ще бъде моделът „трансформърс“, който може да се носи като рокля или наметало на раменете.

Чанти

Популярните модели тази година се допълват от новия моден хит – надуваема плажна чанта, която за минути се преобразява в удобна възглавница. Това лято на мода се връщат и чантите тип „мрежа“, а също и вечната класика-моделите crochet, украсени богато с мъниста и раковини.

Очила

Незаменим аксесоар за плажа, слънчевите очила не само предпазват очите ни от силното слънце, но са и елегантен завършек на всеки плажен тоалет. Това лято на мода ще бъдат моделите oversize с огромни овални, правоъгълни или квадратни цветни рамки.

Бижута

В колекциите на големите модни марки това лято присъстват големите пръстени и обеци, масивните гривни с мъниста и морски орнаменти. Не се страхувайте да експериментирате, а смело подчертайте индивидуалността си!