Всяка жена иска да изглежда привлекателна и уверена на плажа. Изборът на подходящ бански костюм, който подчертава достойнствата на дамската  фигура, е ключов фактор за постигането на съвършена  плажна визия.

Тази година предложенията на дизайнерите са атрактивни, модерни и ефектни, а изборът е повече от богат. Сред огромното разнообразие от модели и материи всичко, което трябва да направите, е да откриете вашето уникално лятно „бижу“.

Деним

Реалистични копия на една от най-популярните материи влизат в плажната мода, за да представят един нов прочит на вечната класика. Моделите са най-различни – от изчистени до украсени с бродерии, кристали и цветни декорации.

Спортно-елегантни

Моделите, които съчетават в себе си комфорт и свобода на движение, са подходящ избор за дамите, които не само се наслаждават на топлите слънчеви бани и приятна морска вода, но и прекарват активно времето си на плажа.

Цели изрязани модели

С тях определено ще привлечете погледите на плажа и ще разпалите мъжкото въображение. Целите изрязани бански се нареждат сред топтенденциите това лято. Асиметрични, спираловидни или Т-образни, в най-различни цветове и щампи с тях няма как да останете незабелязани.

Ретро полъх

Няма как да не се вдъхновим от вечното очарование на ретро моделите в плажната мода. Ако сте настроени скептично към моделите с висока талия, вероятно никога не сте пробвали такива. Дайте си няколко минути, за да се възприемете с ретро визия, вероятността да ви хареса е голяма.

С дълъг ръкав

В тенденциите това лято откриваме и банските боди с дълъг ръкав, подходящи за практикуване на различни видове спортове на открито. Изработени от еластична материя, те не се впиват в тялото, но прикриват успешно несъвършенствата по талията и ръцете.

С перли и пера

Моделите, украсени с естествени пера, могат да се мокрят спокойно, защото след изсъхването им придобиват първоначалния си вид. Що се отнася до перлите – банските, украсени с тях, подчертават още повече елегантността и женствеността на своите притежателки.