Тази грим техника е една от най-желаните от всички жени, защото подчертава изразителността на погледа, прави го по-магнетичен и по-секси. За разлика от опушения макиаж с черно и сиво, този с натурални тонове е много по-подходящ за ежедневната визия, защото прави погледа мек и приветлив.

Ето какво е добре да знаете, за да създадете идеалния грим в кафеникаво-бежови нюанси.

  1. Изберете правилните четки.
    Апликаторите, които често вървят в палитрите със сенки, не са добра идея за създаване на красив опушен грим. За доб-рото смесване на цветовете ви трябват гъсти четки с мек косъм, които да разнасят максимално прецизно цветовете.
  2. Не се страхувайте от цветовете.
    Не се притеснявайте да използвате кафеникаво по линията на долния клепач. Ако с черните сенки този трик кара погледа да изглежда уморен, то с кафявите няма да имате този проблем. Нанасяйте цвета по долния клепач с тънка четка с ъгълче за максимално красиви линии.
  3. Експериментирайте с формите.
    Опушеният грим в натурални тонове дава различни възможности за интерпретация. Повече интензивно кафяво в края на окото ще му придаде по-секси излъчване, а повече светли тонове в средата на клепача ще направят погледа по-отворен. изпробвайте различни комбинации спрямо вашата форма на очите. И помнете – опушеният грим в естествени тонове е съвсем различен от този в черно и дава много опции за експерименти… винаги успешни!