Текст: Силвия МИТЕВА

Те са удобни, секси и много актуални.

Коубойска рапсодия
Тази есен стилът на „Дивия запад” ще е навсякъде, във всички магазини, по всички витрини и оттам… директно в нашите гардероби. Ботите в каубойски стил са удобни и стабилни. Те са сигурен начин да освежим, обикновено скучната есенна визия. Разновидностите на каубойските ботуши ще са много и ще идват в кожа и велур, светли и тъмни тонове. Този тренд при обувките е перфектен за дамите, които харесват да се отличават и да показват безупречни познания по отношение на тенденциите.

Змийски ток
Секси! Много секси! Ултра секси! Това е трендът на обувките, „обвити“ в змийска кожа. Те се разходиха по модния подиум в ревютата на Versace и Prada и още десетки брандове, за които мечтаем с въздишки. Хубавото е, че модели в това настроение са достъпни в цялата търговска мрежа. Змийските обувки са идеални за дамите, които обичат да показват сексапила си и да са провокативни по най-типичния за нежния пол начин.

Spice Girls маратонки
Далеч от удобните за ежедневието каубойски боти и токчетата със зимийски принт са най-актуалните маратонки за есента, а именно големите, които напомнят на времето, когато Spice Girls покоряваха върховете на музикалните класации. Тях ще ги познаете по огромните подметки, които са стабилни и много често ортопедични, ако заложите на добър бранд в изработката. Тези маратонки са закачка за всяка есенна визия, създадени, за да зарадват и не толкова дългокраките красавици, те са изборът, за който няма да съжалявате и за момент.