Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Оазис на двора

Текст: Боряна Димитрова
01.09.22
BETTY брой 100

Как да си създадем уютен домашен оазис на двора, в който да си отпочинем и да се насладим на безгрижните моменти с най-близките хора.

Как да си създадем уютен домашен оазис на двора, в който да си отпочинем и да се насладим на безгрижните моменти с най-близките хора.

В наши дни хидромасажните вани и джакузита набират все по-голяма популярност и присъстват във все повече домове и градини. Те са сред най-съвременните доказани „помощници“ в борбата с хроничния стрес и умората. Практични и функционални, хидромасажните джакузита предлагат различни видове процедури, въздействащи успокояващо върху нервната система.

Как да направим правилния избор?

В наши дни клиентите могат да избират от богато разнообразие от хидромасажни вани. На пазара се предлагат множество варианти, съобразени както с пространството и с предвидения за тази цел бюджет, така и с индивидуалните нужди на всеки. Стилни, комфортни и елегантни, повечето съвременни модели от по-високия ценови клас разполагат с дискретно LED осветление, множество добре разположени регулируеми масажни дюзи, автоматични филтрационни и озониращи системи, които поддържат водата кристално чиста.

Подходяща алтернатива за семействата, които разполагат с по-ограничен бюджет, са надуваемите джакузита, изработени от подсилен студо- и топлоустойчив PVC материал, които се инсталират бързо и лесно, разполагат с вграден нагревател и филтрираща система.

Организация на пространството около джакузито – сянка, уединение и пълноценна почивка

Ограждането с жив плет и пъстроцветни саксии създава усещането за истинско райско кътче, а плътната сянка, удобните градински мебели, люлки и шезлонги създават допълнителен уют на вашата зона за релакс.

Ако изберете да разположите джакузито в двора на къщата или вилата си, е важно предварително да изградите стабилен и идеално нивелиран фундамент.

cross