Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Betty

Новини

BETTY - Giveaway Bettina Barty

Официални правила на играта “08-ми март – Денят на жената”

Участниците в играта  “08-ми март – Денят на жената” (наричана по-долу „Играта“) трябва да се запознаят с условията на изложените по-долу официални правила на Играта (наричани по-долу „Правилата“).

BETTY - screening sept/oct 2023

Нови дати за безплатни скринингови кампании съвместно с аптеки BETTY

Горди сме да споделим, че съвсем скоро предстои старта на 3тото издание на кампаниите за безплатен скрининг съвместно аптеки BETTY и системата Contour Plus Elite.

BETTY Моята аптека – заедно напред!

BETTY Моята аптека – заедно напред!

Над 340 фармацевти и представители на фарма производители се събраха на  професионалното обучение „BETTY Моята аптека“, което се проведе в дните 09-11 юни в хотел Перелик, Пампорово. То протече под мотото “Заедно напред!”.

Betty продължава своята скринингова кампания с второ издание и национално покритие

Радваме се да споделим, че приключи второто издание на скрининг кампаниите, които осъществяваме заедно с партньорските ни аптеки, част от BETTY Моята аптека.

Нови здравни услуги за клиенти и пациенти на аптеки BETTY – скрининг и консултации

Нови здравни услуги за клиенти и пациенти на аптеки BETTY – скрининг и консултации

С изключително вълнение стартирахме своята нова кампания за скрининг и консултации в партньорство с аптеките, част от програмата ни за лоялност BETTY Моята аптека.

Бум на разширените вени в пандемията

Все повече и все по-млади българи стават жертва на диагнозата „разширени вени“ заради обездвижването и изолацията в пандемията. За това алармира доц. Димитър Петков, председател на Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология (БНДСЕХА) на старта на кампанията „Вземи краката си в ръце“.