В нашия юбилеен брой 100 на списание BETTY ще откриете не един, а два промо ваучера за отстъпка на Артресан Рапид и ГелоМиртол Форте. Търсете септемврийския брой на списанието само в аптеки BETTY !

Двата продукта са част от ексклузивното портфолио на ФЬОНИКС Фарма. Промо ваучерите, съответно Артресан Рапид с 40% отстъпка и ГелоМиртол Форте с 25% отстъпка са за еднократна покупка на до 5 броя опаковки.

Срокът им на валидност е от 01.09. до 30.11.2022 г. или до изчерпване на тиража на сп. BETTY от 30 000 бр., което от двете събития настъпи първо.

За да откриете най-близката до Вас аптека BETTY, от която да вземете своето печатно издание и да се възползвате от новите ни промо предложения, разгледайте списъка с всички участващи обекти тук: https://betty.bg/apteki-betty/

Повече за ГелоМиртол Форте можете да научите на сайта на продукта: https://gelomyrtol.bg/

ГелоМиртол Форте втечнява секрета, бори се с възпалението, изчиства дихателните пътища и повлиява кашлицата. Той въздейства върху всички типични симптоми и причини за синуит и бронхит.

Артресан Рапид благоприятства поддържането на здрави кости, гъвкави и подвижни стави. Той допринася за намаляване чувството на умора и отпадналост, спомага нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на хрущялната тъкан.