От началото на месец август всички клиенти на аптеките, част от програмата за лоялност BETTY Моята аптека, ще могат да се възползват от промо-ваучер, даващ 15% отстъпка от цената на ексклузивния продукт на ФЬОНИКС Фарма – Диокет.

Това е изцяло нова инициатива, която всеки месец ще предлага ваучер за различен продукт, който ще може да се закупи на преференциални условия единствено от аптеки BETTY.

Промо-ваучерите ще са достъпни само в печатното издание на списание BETTY Моята аптека и ще важат за срок от 3 месеца или до изчерпване на тиража (30 000 броя), разпространен в аптеките. За да откриете най-близката до вас аптека BETTY, от която да вземете своето печатно издание и да се възползвате от новото ни предложение, разгледайте списъка с всички участващи обекти тук – https://betty.bg/apteki-betty/

Новата инициатива стартираме с един от ексклузивните продукти, част от портфолиото на ФЬОНИКС Фарма – Диокет.

Според световните статистики около 80% от активното население на развитите страни страда от някаква форма на венозно заболяване. Този сериозен проблем засяга и двата пола с лек превес при жените, като честотата на заболелите се увеличава с възрастта.

Грижете се за своите крака, като следвате няколко полезни съвета за здрави и красиви крака, които ще откриете в статията 9 съвета за здрави и красиви крака.

Повече за хронична венозна болест и начините на лечение, можете да научите тук.


 

Диокет защитава вените и укрепва капилярите. Той се използва за лечение при:

  • венозно-лимфна недостатъчност;
  • хемороидална криза;
  • чупливост на капилярите.

Диокет е лекарствен продукт за възрастни без лекарско предписание. Съдържа диосмин. Преди употреба прочетете листовката. А-0060/01.04.2022