Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

НОВА АКТИВНОСТ ЗА КЛИЕНТИТЕ НА АПТЕКИ БЕТИ

03.08.22

От началото на месец август всички клиенти на аптеките, част от програмата за лоялност BETTY Моята аптека, ще могат да се възползват от промо-ваучер, даващ 15% отстъпка от цената на ексклузивния продукт на ФЬОНИКС Фарма – Диокет.

Това е изцяло нова инициатива, която всеки месец ще предлага ваучер за различен продукт, който ще може да се закупи на преференциални условия единствено от аптеки BETTY.

Промо-ваучерите ще са достъпни само в печатното издание на списание BETTY Моята аптека и ще важат за срок от 3 месеца или до изчерпване на тиража (30 000 броя), разпространен в аптеките. За да откриете най-близката до вас аптека BETTY, от която да вземете своето печатно издание и да се възползвате от новото ни предложение, разгледайте списъка с всички участващи обекти тук – https://betty.bg/apteki-betty/

Новата инициатива стартираме с един от ексклузивните продукти, част от портфолиото на ФЬОНИКС Фарма – Диокет.

Според световните статистики около 80% от активното население на развитите страни страда от някаква форма на венозно заболяване. Този сериозен проблем засяга и двата пола с лек превес при жените, като честотата на заболелите се увеличава с възрастта.

Грижете се за своите крака, като следвате няколко полезни съвета за здрави и красиви крака, които ще откриете в статията 9 съвета за здрави и красиви крака.

Повече за хронична венозна болест и начините на лечение, можете да научите тук.


 

Диокет защитава вените и укрепва капилярите. Той се използва за лечение при:

  • венозно-лимфна недостатъчност;
  • хемороидална криза;
  • чупливост на капилярите.

Диокет е лекарствен продукт за възрастни без лекарско предписание. Съдържа диосмин. Преди употреба прочетете листовката. А-0060/01.04.2022


 

cross