След като през месец септември ви изненадахме не с един, а два промо ваучера за отстъпка, този месец сме ви подготвили продукти с двойно действие за по-бързо облекчение и оздравяване при хрема и ринитНазик и Назик Кидс.
Търсете октомврийския брой на списанието само в аптеки BETTY !

Двете разновидности на продукта са част от ексклузивното портфолио на ФЬОНИКС Фарма. Промо ваучерът предоставя 10% отстъпка при покупка на до 5 броя опаковки от всеки вид на продуктите Назик и Назик Кидс.

Срокът на валидност е от 01.10. до 31.12.2022 г. или до изчерпване на тиража на сп. BETTY от 30 000 бр., което от двете събития настъпи първо.

За да откриете най-близката до Вас аптека BETTY, от която да вземете своето печатно издание и да се възползвате от новите ни промо предложения, разгледайте списъка с всички участващи обекти тук: https://betty.bg/apteki-betty/

Повече за Назик и Назик Кидс можете да научите на сайта на продукта: https://www.nasic.bg/

Назик спрей за нос за бързо облекчаване на ринит. Специалната активна комбинация от ксилометазолин и дексапантенол: бързо отпушва носа, подобрява дишането само след няколко минути, подпомага зарастването на наранената лигавица на носа и има предпазващо лигавиците на носа действие.

Назик Кидс спрей за нос за чувствителните детски нослета. Специалната активна комбинация от ксилометазолин и дексапантенол в подходяща за деца дозировка: бързо отпушва носа, подобрява дишането само след няколко минути, подпомага зарастването на наранената лигавица на носа и има предпазващо лигавиците на носа действие.