Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Най-горещите грим тенденции за лято 2021

Текст: Боряна Димитрова
01.07.21

След края на карантината, която ни се стори цяла вечност, това лято идва така очакваното завръщане към смелите и закачливи грим тенденции.

След края на карантината, която ни се стори цяла вечност, това лято идва така очакваното завръщане към смелите и закачливи грим тенденции.

Изящни и бляскави устни, пастелни сенки за очи и дръзко подчертани вежди са само част от препоръките на експертите за неустоима лятна визия.

Плажен блясък

Време е да свалим маските за лице и да оставим кожата да диша свободно под ярките слънчеви лъчи. За да постигнем идеален бронзов тен с ефект мокър блясък, можем да изберем между цветен крем хайлайтър или качествен бронзант с лека формула.

Графични очи

Очите отново са в центъра на вниманието, а препоръките на експертите са да не се страхуваме да експериментираме с цветовете на очната линия – бяла, розова, синя или зелена. Независимо от това на кой цвят се спрете, придайте драматичен завършек на визията си с двойно нанасяне на техниката „котешко око“.

Закачливи устни

Това лято телесните и кафяви нюанси отстъпват на яркорозовите, дръзкочервените и живите коралови и пастелни нюанси. Ако искате акцентът в грим визията ви да падне върху устните, нанесете и малко блестящ прозрачен гланц.

Дръзки вежди

Ако някога сте искали да оставите веждите си просто да растат, това лято е най-подходящият момент за това.

Големите вежди са тренд, който придава естествен и младежки вид.

Сапунът придава допълнителна плътност и ще ви помогне за изглаждането на непокорните косъмчета.

Морско дъно

Победете горещините с хладен син поглед!

Предимството на тази цветна тенденция е, че приляга на всеки стил грим на очите, а нюансите са повече от разнообразни – тъмносини, светлосини, пастелни, тюркоазени, морскосини или небесносини.

cross