Текст: Силвия МИТЕВА

Изрязани, с висока талия и флорални принтове – това е визията, към която трябва да се стремите.

Броени дни преди да се впуснем в трескава подготовка за лятната си ваканция, сме готови да ви дадем няколко идеи, с които ще бъдете неотразими на плажа. Най-важ-ният елемент от летния куфар са банските, с които обикновено прекарваме най-много време през почивните дни. Точно затова трябва да сте сигурни в избора си и в това, че той е подходящ не само за вас и за вашата фигура, но и е в крак с последните тенденции. Кои са трите най-горещи модела бански за лятото? Ние имаме отговор!

Цял изрязан бански
Много жени избягват целите бански, защото те покриват голяма част от тялото им. Дизайнерите обаче решиха този проблем, като умело „изрязаха“ целия бански, за да го направят по-секси и по-предизвикателен от всякога. В момента целите изрязани бански може да бъдат забелязани в най-новите видеоклипове на любимите ни поп диви, по модните подиуми и по страниците на фешън изданията, което е сигурен сигнал, че моделът е по-актуален от всякога, а и е много екстравагантен.

Висока талия
Ако все пак предпочитате бански в две части, е добре да заложите на такъв, чието долнище е с висока талия. Ретро настроението прави своето завръщане на плажа и с него височината на долната част на банския се вдига почти до пъпа, а може и над него. Това е прекрасно решение за много от жените, които не се чувстват достатъчно уверени в перфектната форма на тялото си. Банският с висока талия прибира, прикрива и в същото време стои много стилно.

Флорални мотиви
Без значение каква кройка бански изберете, е важно да споменем, че лято 2018 ще е сезонът на флоралните принтове. Не само върху рокли, ризи, поли, но и върху банските – те са сигурен знак, че дамите, които ги носят, има усет към тенденциите и свежо виждане за себе си. Апликациите с тропически цветя и палмови клони са идеалният избор за лятна ваканция като никоя друга.