През зимата палтото е задължителен елемент от гардероба на всяка дама. В новите колекции на големите модни дизайнери откриваме богат избор от най-различни модели, подходящи както за ежедневната, така и за по-елегантната офис визия.

Къси модели

В колекциите на големите модни дизайнери откриваме  класическите къси модели палта, които се съчетават отлично с високи ботуши.

Леопард

Леопардовите щампи, не само в класически, но и в най-разнообразни цветове, триумфират на модния подиум, за да подчертаят яркия и оригинален стил на своите притежателки.

Пелерина

Дамите, които обичат елегантността и изяществото на стила, определено няма да останат безразлични към тези женствени и елегантни модели.

Милитари

Палтата в милитъри стил обикновено са изработени от плътен текстил с различна дължина. Някои от моделите имат големи джобове, наметала, ципове и „пагони“, а кройките са проектирани специално за женското тяло. Акцент са пресилените обеми в раменете и по яките.

Палта с големи яки

Въпреки своята привидна непрактичност тези модели изглеждат модерни и оригинални и са чудесен избор за най-студените зимни дни.

Клетка

Няколко сезона поред класическото палто в клетка, символ на елегантността, изтънчеността и деликатния вкус, не излиза от светлините на прожекторите.

Винил

През настоящия есенно-зимен сезон особено актуални ще бъдат и палтата тип „винил“ в наситени и ярки цветове.