Да бъде в крак с модните тенденции е едно от най-сериозните предизвикателства, пред които се изправя всяка бременна жена.

Има ли как да бъдем стилни и елегантни през бременността, като приспособим    собствения си гардероб към новите си форми, или е по-практично да напазаруваме дрехи, които бихме могли да продължим да носим и след раждането на бебето?

Рокли с прехвърляне
Предимството е, че ширината им може да се регулира, което ги прави идеален тоалет по всяко време на бременността. Друг подходящ вариант са еластичните модели – събрани под бюста и разкроени надолу.

Дънки/ клинове/ гащеризони
Модерни и комфортни, с тях лесно може да постигнете класическа и удобна визия, особено ако ги комбинирате с тениски или туники за бременни.

Равни обувки
Дори да сте почитателки на високите токчета, съветът ни към вас е да ги забравите по време на бременността. Дори ако сте от щастливките, чиито крака не се подуват, е добре да стъпвате стабилно на земята.

Внимание към детайла
Когато избирате дрехите си, непременно обърнете внимание на материята и избирайте естествени материи като памук и лен.

Цветни комбинации
Един от триковете, който може да ползвате, за да не привличате излишно вниманието върху бременното си коремче, е да се придържате към едноцветните тоалети, kъм райето или към класическото съчетание от черно и бяло. Ако сте почитатели на флоралните мотиви, изберете средно големи цветя, защото, ако са прекалено малки или големи, ще привличате излишно вниманието върху себе си.