Мобилно приложение Betty Pharmacy

Пиеш ли си редовно витамините?
Кога е следващият ти профилактичен преглед?

BETTY Pharmacy е приложение за теб – активният човек с динамично ежедневие, спортистът, който следва здравословен режим или пациентът с хронично заболяване. Ние сме тук, за да ти помогнем да не пропускаш редовния прием на хранителни добавки, важни медикаменти, профилактичния преглед или регулярното посещение при специалист! Ние ще се погрижим за този ангажимент вместо теб и поддържането на доброто ти здраве вече няма да е така стресиращо и натоварващо.

BETTY Pharmacy ще ти напомня за всеки прием на медикамент както при кратък курс на лечение, така и за поддържаща дълготрайна терапия. Ние ще се погрижим да не пропуснеш ежедневната доза витамини или таблетка за кръвно, а дамите ще бъдат сигурни, че са приели своето противозачатъчно хапче навреме. Просто избери "Добави напомняне за прием на лекарство" и въведи  името на медикамента си, дозировката му, както и в кои часове и дни трябва да го приемаш.

Имаш час при зъболекаря си след три седмици - няма проблем! Влез в "Аларми" и избери "Ново напомняне за профилактичен преглед".

"Заведи ме" е функция, която трябва да опиташ веднага, ако искаш да получиш професионален съвет, да бъдеш обслужен добре или просто да намериш лесно най-близката BETTY аптека, от над 250 в България. Дали си в командировка или на почивка, картата с аптеки ти показва най-близката аптека и ти предлага бърз и лесен маршрут, по който да стигнеш до нея.

Какво още ти предлагаме:
В приложението ще намериш – информация за всеки продукт с марката BETTY – произведени от европейски производители и специално селектирани, за да задоволят и най-взискателните клиенти;
- нашата "Препоръка на месеца" – специална селекция от сезонни продукти на преференциални цени, подбрана за теб, която можеш да намериш в аптеки BETTY;
- интервюто с актуална личност от най-новия брой на списанието ни, полезни здравни съвети, както и много интересни статии от архива.

Мобилното приложение BETTY Pharmacy е налично за Apple и Android мобилни устройства. Можете да го свалите от App Store и Google Play напълно безплатно:

Apple store
Google store