kozirog

Овен

21.03-20.04

Започвате месеца леко обременени, заради финансовата ситуация, която от известно време е нестабилна. Загубите, които сте претърпели, са повлияли на взаимоотношенията ви с партньора, роднините и приятелите. Опитайте се да поправите стореното и да си възвърнете собственото и чуждото доверие. Партньорът ви най-сетне ви подкрепя. Заедно може да се развивате много повече. Избягвайте конфликтите в пътното движение. Проблеми с белите дробове.

telec

Телец

21.04-20.05

Този месец ще бъдете насочени главно към себе си и професионалните си успехи. Възможно е да се наложи да криете важна информация и решения от останалите, особено от сътрудниците и деловите партньори, от които зависи финансовата ви стабилност. Преценете добре новопоявилите се на работното място обстоятелства. Партньорът ви може да бъде рязък в думите си – не се сърдете прекалено. Скоро ще се чувствате много по-добре. Проблеми с гърлото и зъбите.

bliznaci

Близнаци

21.05-20.06

Някакви неочаквани обстоятелства през първата половина на месеца могат напълно да променят досегашния ви живот и да ви накарат да поемете в съвсем друга посока. От страх да тръгнете по този път, може да сте груби с другите. Изразходвайте излишната енергия, спортувайки. Някаква приятелска симпатия може да прерасне в любов, което, ако имате връзка, може да нарани партньора ви. Бързите движения могат да предизвикат нараняване на крайниците.

rak

Рак

21.06-20.07

Имате големи планове за разширяване на жилищно или търговско пространството. Ще ви се стори, че може да осъществите исканото с лекота, особено, ако ваш приятел ви предложи помощ. Подгответе се за проблеми с документацията и органите, които издават разрешителните. Бъдете търпеливи и не преживявайте обстоятелствата драматично. Ситуацията се подрежда следващия месец. Любовта на работното място цъфти. Помислете за отстраняването на хронични стомашни проблеми.

lyv

Лъв

21.07-21.08

Очаква ви месец на големи делови успехи. Сега ви е под ръка онова, което от известно време ви убягва. Възползвайте се от благоприятните обстоятелства, за да организирате работния процес както искате. Завръщането на личност, която някога е направила много за вас, ще ви влее сила. Бъдете благодарни на всички, които са ви помогнали да се издигнете. Конфликт с приятел може да ви дестабилизира. Партньорът ви има проблеми, но не иска да ви натоварва. Внимавайте с храненето.

deva

Дева

22.08-22.09

Благоприятни вести във връзка с образование или от чужбина ще ви зарадват и ще променят убежденията и планове ви, свързани с дома и евентуално преместване. Емоционалните ви проблеми могат да ви дестабилизират и в делови план. Време е да се обърнете към себе си и да започнете с професионалната реализация. До края на месеца се отваря невероятно благоприятна възможност. Партньорът ви може да ви помогне финансово. Възможни хормонални проблеми.

vezni

Везни

23.09-22.10

Най-важните събития през май са свързани с личния ви живот. Съмненията ви окончателно ще се разрешат. Много от представителите на зодията ще решат да сключат брак, а мнозина напълно неочаквано ще избягат от сватбата, избирайки в последния момент другиго. Възможен проблем по време на път или в пътното движение ще доведе до добро приятелство. Пестете както парите, така и нервите си.

skorpion

Скорпион

23.10-22.11

През май ще бъдете безстрашни и леко безразсъдни. На някои това ще им донесе много пари, а други могат да изгубят всичко, което са имали. От първостепенно значение е инвестициите да бъдат два пъти по-малко от планираното. В емоционален план, след някакви проблеми или прекратяване на връзка, започвате нов етап, в който ще направите равносметка какви са желанията ви. Променени по някакъв начин през юни, ще бъдете готови за истинската любов. Следете кръвната захар и хормоните.

strelec

Стрелец

23.11-20.12

През този месец вашата огнена, но и променлива природа ще ви донесе много разнообразни преживявания в делови и личен план, както и развлечения. Отваря се възможност да покажете професионалните си качества, но е важно да пресметнете и това, че ще имате конкуренция, която може да използва неочаквано груби средства в борбата за позиции. Радвате се на забавления и любов и изпитвате влечение към повече представители на срещуположния пол. Все още сте нерешителни. Приемайте повече течности.

oven

Козирог

21.12-19.01

Отскоро сте във фаза на завръщане към недовършени в миналото дела. Криете важна информация и търсите хора, които в момента са недостъпни, а могат значително да повлияят на кариерата ви. Ще стигнете до тях, но е нужно време. Неочаквани гости ще внесат безпокойство в дома ви, но и радост. Отпуснете се и пробвайте да се радвате. На мнозина от представителите на вашата зодия им е време да се влюбят. Отворете врата на любовта. Възможни проблеми с костите и белите дробове.

vodolej

Водолей

20.01-18.02

Пред вас е месец на предизвикателства. Очакват ви множество прекрасни възможности, но и проблеми в съответствие с буйната ви природа. Ще провокирате много хора и обстоятелства с цел да направите живота по-вълнуващ. Не очаквайте прекалено много от някой добър приятел – няма да може да ви помогне. Окончателно добър отговор във връзка с чужбина. Неочакваната любов, възникнала по време на пътуване е в залеза си, а имате проблеми и с постоянния партньор. Безпокойство.

ribi

Риби

19.02-20.03

И този месец продължавате със същия ритъм. Насочвате цялата си енергия към важен финансов проект, който ще стартира добре след неочаквани обрати. Важно е да не се страхувате от възможните загуби и заради това да отхвърлите необходимата помощ от по-възрастен мъж. В средата на месеца времето е благоприятно за инвестиции и ремонт на жилището. Партньорът ви най-сетне има доверие във вас и застава зад вас. Възможни проблеми със стомаха.