kozirog

Овен

21.03-20.04

Това е месец на големи възможности. От първостепенно значение е да не разчитате прекалено много на бизнес партньорите, които могат да бъдат взискателни и да имат прекалено големи очаквания. Рисковите инвестиции ще са печеливши само за най-големите късметлии. Авторитетно за вас лице може значително да повлияе върху финансовата ви стабилност от средата на месеца. Най-сетне, след период на оттегляне и изолация, партньорът ви ви се посвещава. Възможни проблеми с гърлото и щитовидната жлеза.

telec

Телец

21.04-20.05

След период на връщане към недовършени дела и взаимоотношения най-сетне започвате нови начинания. Разчитайте на партньора или баща си, които могат да ви предложат добър съвет и финансова подкрепа. Не рискувайте с вземането на важни решения в края на месеца. Изчакайте ситуацията да се уталожи и да се появи подходящ бизнес партньор или служител. Половинката ви ви е отдадена, а вие сте влюбени. Очакват ви страхотни дни на наслада. Грижете се за имунитета си.

bliznaci

Близнаци

21.05-20.06

През април ще имате възможност да избирате между повече възможности във всички сфери. Може да сте леко притеснени и да се страхувате, че някой ще направи нещо зад гърба ви. До средата на месеца бъдете внимателни, особено с по-младите сътрудници или служители, най-вече ако имате важна финансова информация. Среща със стар приятел ще промени представата ви за бизнес проекта ви. Партньорът ви е нерешителен. Възможна психическа нестабилност.

rak

Рак

21.06-20.07

Конфликт с близък приятел ще повлияе на деловите ви решения. Възползвайте се от информация, която ще получите, за да се издигнете в работата. В емоционален план сте на прага да промените кардинално взаимоотношенията с партньора си. Бъдете внимателни, защото той ще промени мнението си във връзка с някакъв договор. В момента работата му е най-важна за него. Възможни проблеми с вените.

lyv

Лъв

21.07-21.08

Очаква ви месец на важни решения във връзка с образование или пътуване, както и мястото на пребиваване. Колкото и ясна представа да имате за това, какво искате и какво е най-добро за вас, някакви неочаквани обстоятелства ще повлияят върху досегашните нагласи и желания. В средата на месеца ви очакват период на изключителни взаимоотношения с партньора или среща с много специален човек. Възможни са главоболие и зъбобол.

deva

Дева

22.08-22.09

През първата половина на месеца ще бъдете насочени към инвестиции и спонсорство за някакъв ваш проект. Очакват ви благоприятни обстоятелства, но е важно да изберете правилния сътрудник, както и да внимавате с информацията, която разкривате. Нещо, което кажете, може да бъде погрешно прието и да повлияе на изхода на договора. Радвате се на любов до края на месеца. Партньорът ви може да ви помогне финансово, както и вие на него. Проверете очното налягане.

vezni

Везни

23.09-22.10

До средата на април ще търсите важна информация, която съществено може да повлияе на работата и здравето ви. Изгубените през предходния период сила и ентусиазъм се възвръщат. Инвестициите, които са ви се стрували неправилни най-сетне се очертават като печеливши. Партньорът ви може да ви помогне с грижовността и любовта си до голяма степен. Внимавайте с черния дроб и урогениталния тракт.

skorpion

Скорпион

23.10-22.11

Вашето основно мото ще бъде „искам и имам“, независимо дали става дума за нещо материално или за партньора ви. С лекота ще напредвате в работата, но в средата на месеца трябва да бъдете подготвени и за непредвидими обстоятелства, които могат да ви издигнат или сринат. Те ще зависят от решенията ви, взети около 5-ти април. След криза емоционалните ви взаимоотношения най-сетне се стабилизират. Необвързаните скорпиони са на прага на голяма любов. Балансирайте менюто и не игнорирайте тахикардията.

strelec

Стрелец

23.11-20.12

Очакваните проблеми със сътрудници или в работното обкръжение ще се сведат до напускането или връщането на служител, от когото зависи и вашата работа. През този месец бъдете търпеливи, защото тези обстоятелства ще повлияят положително на развитието на бизнес плановете ви в по-широк план. Взаимоотношенията с децата ще събудят най-доброто у вас. Усложнената ситуация в емоционален план най-сетне се стабилизира. Очаква ви голяма любов. Проблеми с гърлото или врата.

oven

Козирог

21.12-19.01

Очакват ви важни събития в семеен план, във връзка с недвижими имоти или работно помещение. Възползвайте се от прилива на положителна енергия, за да финализирате започнатите планове. Очакванията на авторитетна за вас личност могат да повлияят на избора ви. Не се подвеждайте по ентусиазма на членовете от семейството вкъщи, а се придържайте към започнатите начинания. Благоприятни вести от чужбина за вас и за децата, както и за партньора ви, чиято подкрепа ще усетите най-вече в края на месеца. Леки проблеми с храносмилането.

vodolej

Водолей

20.01-18.02

През април ще бъдете в центъра на вниманието. Мнението ви ще повлияе на мнозина и в най-различни аспекти. Възползвайте се от доверието на някого, за да подобрите взаимоотношенията си с хората и тези между тях. От голямо значение е да сте стабилни и последователни. Успех в рамките на някаква организация. Прекрасни взаимоотношения с партньора ви, който ви обожава. Свободните водолеи могат да започнат важна връзка с някого, когото срещнат на кратък път. Внимавайте с движението. Възможна тахикардия.

ribi

Риби

19.02-20.03

Пред вас е месец на важни инвестиции. Разчитайте на влиятелни хора, които биха могли да ви осигурят повече средства, отколкото сте планирали. Важно е да бъдете честни и да спазвате закона. Рискът, който сте склонни да направите, може да ви дестабилизира и да ви попречи да получите желаното. Партньорът ви иска да разясни някакви недовършени взаимоотношения. Проявете разбиране, защото това може да подобри моментната ситуация, а и връзката ви. Проверете кръвното налягане.