kozirog

Овен

21.03-20.04

По-голямата част от представителите на вашия знак ще използват юли, за да довършат започнати ремонтни дейности, озеленяване или някакви проекти, свързани със семейството. Това е добре дошло за кондицията ви, но може да повлияе на емоционалния ви живот, особено ако партньорът ви не е съгласен с големите финансови разходи, които са натоварили бюджета ви. Бъдете пестеливи и не се ядосвайте. Проверете здравето на черния дроб.

telec

Телец

21.04-20.05

През юли изцяло ще покажете, че парите дават свобода. Дългоочакваният приток на финанси окончателно е факт. Ще се фокусирате върху нови делови начинания, за които са необходими инвестиции, а ще планирате и пътуване. Възползвайте се от страхотно предложение на някой от бизнес партньорите ви. Избягвайте срещите с неприятелски настроен роднина. Партньорът ви е по-ревнив от обикновено. Върнете си доверието му. Препоръчително е да се придържате към хранителен режим.

bliznaci

Близнаци

21.05-20.06

Емоционалната и психическа нестабилност в началото на месеца е временна. Несигурността в бъдещето ще изчезне като по чудо около 10 юли, когато едно обаждане или една среща ще променят плановете ви напълно. Тръгването на път ще повлияе на деловия, но и на емоционалния ви живот. Очаква ви голямата  любов. Важно е само да не направите грешката, която иначе допускате във взаимоотношенията си. Бъдете искрени! Обърнете внимание на качеството на храната, която консумирате.

rak

Рак

21.06-20.07

И през юли ще продължите да се борите храбро и безстрашно за онова, което мислите, че ви принадлежи. Мнозина ще се изненадат от вашата решителност, а някои и ще се засегнат. Не си създавайте врагове, особено сред тези, с които си сътрудничите тясно. От средата на месеца ви очакват благоприятни обстоятелства за инвестиции и изплащане на дългове. Партньорът ви може да крие нещо от вас от страх, но и за да ви контролира. Внимавайте с травмите, особено с тези на главата.

lyv

Лъв

21.07-21.08

През първата половина на юли може да сте по-нерешителни от обикновено, фокусирани върху възможни заговори, тайни и врагове. Не позволявайте на страха да ви парализира. Оттеглете се за малко, най-добре в някоя спокойна и сигурна среда. От 20-ти юли започва най-хубавото време в годината. Очаква ви прилив на енергия, а с него и благоприятни обстоятелства във всички сфери. Доверете се на жена, която е ваш приятел. Възможни проблеми с корема, гръбначния стълб или сърцето.

deva

Дева

22.08-22.09

Влошени взаимоотношения с приятел или по-възрастен роднина могат да дестабилизират деловия ви живот и да повлияят на финансовото ви състояние. Важно е да не анализирате прекалено много направените грешки, пропуските, изговорените думи и обидите. Оттеглете се от това взаимоотношение колкото се може по-бързо и се фокусирайте върху млади хора, които могат да ви донесат прекрасни новини и радост. Емоционалният ви партньор може да ви помогне повече, отколкото мислите. Приемайте повече течности.

vezni

Везни

23.09-22.10

Въпреки че по природа сте много тактични и дипломатични, през първата половина от месеца е възможно авторитетна личност да ви извади от равновесие. Хора, които претендират за позицията ви могат да бъдат неискрени, а дори и брутални в разпространението на лъжи за вас. Бъдете отворени към нови проекти и преговори още около 10-ти юли. Възползвайте се от пътуване, за да осъществите нови контакти. Ревността на партньора ви стихва в средата на месеца. Внимавайте с острите предмети.

skorpion

Скорпион

23.10-22.11

Когато искате нещо силно, не подбирате средства за постигането му. През юли тази ваша характерна черта ще излезе на преден план във връзка с поставянето на основи за нов делови успех. Решили сте да промените всичко из основи с цената на това предварително да разрушите вече постигнатото. Понякога това не е лошо, но е важно да не нараните тези, които ви обичат. Партньорът ви е леко уморен от емоциите ви. Проблеми с храносмилането, опасност от поява на хемороиди.

strelec

Стрелец

23.11-20.12

Лятото е периодът, когато по-голямата част от представителите на вашия знак са максимално щастливи. Ще се фокусирате върху любовта, флирта, но и върху инвестиции, които ще ви ангажират през първата половина на юли. Възможни са разходи, заради повреда на водопроводна инсталация, при което е важно да се уверите в качеството на материалите, които купувате. Любовта е в разцвета си, но е възможна изневяра. Не е задължително да заслепите всички! Учите се да бъдете отговорни във взаимоотношенията си. Добро здраве.

oven

Козирог

21.12-19.01

През първата половина на юли може да се чувствате като мишена за онези, които имат негативно мнение за вас и които могат да бъдат и по-груби от обикновено. Най-важното е да не сключвате договори, които не са във ваша полза. Изчакайте появата на по-млада жена, която може да ви помогне много да постигнете надмощие на работното място. Ревността на емоционалния партньор затихва. Бъдете търпеливи. Възможни проблеми с хормоните.

vodolej

Водолей

20.01-18.02

Късметът винаги е на страната на храбрите, а вие сте такива, но е важно до средата на месеца да не демонстрирате тази смелост пред онези, които са много по-слаби от вас, особено на работното място. Не пропускайте прекрасната възможност за обучение или пътуване в чужбина, особено ако ви я предлага по-възрастен господин. В емоционален план ще бъдете по-доволни отколкото сте очаквали. Кратко пътуване ви носи много удоволствия. Избягвайте пикантните храни.

ribi

Риби

19.02-20.03

Емоционалният ви живот бележи месеца. Склонни сте към тайни паралелни връзки, което може да предизвика голяма ревност и сблъсъци. Партньорът ви няма да толерира вашите изневери. Най-добре е до средата на месеца да се насочите към планирането на нови делови проекти, които би трябвало да стартират от есента, а в най-добрия случай и към пътуване в чужбина. Парите за реализация на плановете ви няма да са проблем. Избягвайте алкохола.