kozirog

Овен

21.03-20.04

Започвате месеца под влияние на събитие, което ви е изненадало и ангажирало в края на февруари, независимо дали става дума за партньорски взаимоотношения или голяма сума пари. Контакт с приятел ще повлияе значително на професионалната ви ориентация. Успокойте страстите и трезво помислете за новите възможности. В средата на месеца сте насочени към материалното. Върнете това, което сте взели и на вас ще ви бъде върнато. Партньорът ви се оттегля за кратко. Проблеми с гърлото.

telec

Телец

21.04-20.05

През март ще бъдете във фаза на оттегляне, заради ретроградното движение на вашата водеща планета Венера. Може да ви се стори, че нищо не ви върви отръки и че много неща излизат от контрола, който ви е толкова нужен. Това е времето, когато трябва да довършите всичко, което не сте до този момент, независимо дали става въпрос за работа или взаимоотношения. Не рискувайте с инвестиции. В средата на месеца може да очаквате прилив на енергия и благосклонността на партньора ви. Проблеми с щитовидната жлеза и главата.

bliznaci

Близнаци

21.05-20.06

През март сте съсредоточени към кариерата и това да получите заслужено признание. Очаква ви промяна в работата към по-добро. Подгответе се за отговорностите, които позицията ви налага. Възможни са проблеми в съда или на обществени места. Най-важно е да бъдете искрени, колкото и рисковано да е това. Партньорът ви може да има повече очаквания от обикновено, а вие сте склонни да започнете тайна връзка с личност, с която вече сте имали взаимоотношения. Избягвайте цигарите и задимените помещения.

rak

Рак

21.06-20.07

Промените в кариерен план и посоката на развитие на бизнеса са най-сетне зад вас. Въпреки че е възможно обстоятелствата да са били бурни и неприятни, резултатите ще са благоприятни. Важно е да вземете под внимание някакво възможно забавяне от страна на бизнес партньорите. От средата на месеца се отварят прекрасни възможности за всички, които претендират за високи позиции. Взаимоотношенията с партньора и семейството се подобряват, особено след като член от семейството се връща отнякъде. Помислете за хранителен режим!

lyv

Лъв

21.07-21.08

Започвате месеца в странно настроение. Ориентирани сте към инвестиции и пари на други хора, но не сте достатъчно сигурни по какъв начин да постигнете целта. Отложете решенията до средата на месеца, когато ситуацията ще се изясни. Неочаквани събития по време на път могат да променят изцяло интересите и бизнес бъдещето ви. Партньорът ви е готов да поеме големи рискове и в емоционален и във финансов план. Подкрепете го. Пазете имунната си система.

deva

Дева

22.08-22.09

Започвате месеца ориентирани към партньорски взаимоотношения. Ще се насладите на последните зимни дни като на истинска магия. Мнозина, които са се разочаровали от някакви емоционални взаимоотношения ще имат още един шанс и е важно да се възползват от него, без да анализират много. В края на месеца се отварят възможности да получите кредит, да осъществите планове, свързани с образование и ходене в чужбина. Избягвайте алкохола и си направете хормонални изследвания.

vezni

Везни

23.09-22.10

Въпреки смелото ви впускане в сериозни взаимоотношения, някакви непредвидени обстоятелства могат да повлияят на това да не се чувствате според очакванията си. През март вашата водеща планета Венера, ще бъде ретроградна и ще доведе до оттегляне от определени взаимоотношения, несигурност и желание да се върнете към старото. Не взимайте прибързани решения, защото бързо ще промените мнението си. Прекрасна възможност за повишение в края на месеца. Обърнете внимание на теглото си.

skorpion

Скорпион

23.10-22.11

В природата ви е да разрушите това, което не ви харесва и от което не сте доволни и да градите нещо ново без видима причина. Започва именно месец, в който „ще разрушите“ нещо в старата работа и ще поставите основите на онова, което е най-добро за вас. Рискът ще се отплати още в първите дни на пролетта. Обърнете внимание на партньор – бизнес или емоционален, който има желание да прекъсне взаимоотношенията си с вас. Анализирайте какъв е приносът ви за това. Контролирайте кръвното налягане и направете изследвания във връзка с главоболието.

strelec

Стрелец

23.11-20.12

Започвате месеца в страхотно настроение. Взели сте важно решение, което изцяло променя досегашния ход, независимо дали става дума за емоционално, приятелско или бизнес взаимоотношение. Ще поискате да се върнете на стара позиция, което е невъзможно. Вземете ясно становище, защото само така може да успеете. Разчитайте на родител, защото той вижда ситуацията по-добре от вас. Инвестиции в дома и офис пространството. Внимавайте с движението по пътищата и спортните дейности.

oven

Козирог

21.12-19.01

Вие сте човек, който има ясно становище и поглед върху бизнес обстоятелствата. Този месец някой ще се постарае да промени това. Не се поддавайте на провокации, особено в средата на месеца, за да не влезете в конфликт с авторитетна личност. Мълчете мъдро. Несъгласията с членове от семейството са зад вас и може да продължите с желаните дейности. Планирайте инвестиции. Проблемът с едното от децата ви е от преходно естество. Внимавайте с движението по пътищата. Проблем със зрението.

vodolej

Водолей

20.01-18.02

След едно малко прибързано решение, което може да ви коства пари и нерви, влизате във фаза, когато ще бъдете по-предпазливи и внимателни. Някой от партньорите ви има претенции към вашите доходи. Договорете се за точна сума, за да няма проблеми. Не давайте пари на заем до средата на месеца. Партньорът ви с основание е тайнствен. Не настоявайте да разберете истината, ще ви я сподели, когато дойде време. Зарадвайте себе си с кратко пътуване в края на месеца. Възможна травма на ръката.

ribi

Риби

19.02-20.03

Щастието ви се усмихва и през този месец може да осъществите и най-смелите си мечти. Но е от голямо значение да завършите започнатото, защото времето може да ви бъде най-големият враг, особено в кариерен план. Ще бъдете готови да поемете и финансови рискове. Най-големите щастливци могат да се подсигурят за цял живот, но мнозина могат да изгубят много. Имате подкрепата на емоционалния си партньор, който е напълно под ваше влияние. Не злоупотребявайте с любовта и доверието. Възможни инфекции.