kozirog

Овен

21.03-20.04

Още през първите дни на септември съвсем неочаквано и при необичайни обстоятелства се отваря възможност да започнете нова работа, за която е съществувала възможност и през юли, но която не се е осъществила заради прибързаните ви реакции. Сега сте по-силни и стабилни и не толкова емоционални. Ще бъдете креативни и влюбени, и когато става дума за работата ви и когато става дума за партньора ви. Излизанията на обществени, популярни места ще укрепят любовта ви. Възможен проблем с храносмилането.

telec

Телец

21.04-20.05

През първата половина на месеца ще се фокусирате върху разкрасяване, ремонт на жилищното пространство, покупка на недвижимо имущество. Почти със сигурност ще ви дойдат гости, които ще озарят дните ви и ще ви донесат добри вести във връзка с пари, съдебни процеси или делови възможности. Появата на по-млада личност или стара любов ще промени досегашните обстоятелства. В края на месеца започвате важна, но е възможно, и проблемна връзка. Проблеми с гърлото.

bliznaci

Близнаци

21.05-20.06

През септември вашата любопитна, но променлива натура ще се прояви изцяло. Тъкмо, когато сте се успокоили, ще се появи нова възможност, която не трябва да пропускате. Идеята, за която сте мечтали, и която ви се е струвала невъзможна най-сетне започва да се реализира, но при неочаквани обстоятелства. Среща със стар приятел ще допринесе за успеха ви. Ремонтът на жилището подобрява емоционалните ви взаимоотношения. Внимавайте в движението и при работа с електрически уреди!

rak

Рак

21.06-20.07

Въпреки че сте от онези, които прекарват най-много време в уюта на домашната атмосфера и сред семейния кръг и най-близките, през септември ще се устремите към кратки пътувания, учене, пренасяне на знание, както и контакти със съмишленици. Това ще бъде плодотворно, когато става дума за работа или финансово постъпление, а също така ще отвори и вратата към любовта. Не инвестирайте в движимо и недвижимо имущество преди края на месеца. Хроничните проблеми отшумяват.

lyv

Лъв

21.07-21.08

До средата на месеца Венера ви насочва към всичко хубаво и красиво, независимо дали става дума за външния ви вид, доброто ви настроение или обкръжението ви. Важно е да не прекалявате с развлеченията, защото това може да повлияе негативно на финансовата ситуация. Разходите в края на месеца могат да бъдат по-големи от планираното, особено ако имате и стари дългове. Избягвайте да налагате мнението си и да се конфронтирате с авторитетни личности, както и с партньора си. Проблеми с храносмилането.

deva

Дева

22.08-22.09

Септември е вашият месец и вие имате повече хъс и енергия от обикновено. До средата на месеца не трябва да прекалявате с работните дейности, защото трудът ви ще бъде напразен и може да доведе до конфронтация с авторитетни личности. Бъдете търпеливи и бързо ще бъдете възнаградени финансово. Любовта е на ваша страна и съветът е да се наслаждавате на всичко, което ви носи радост. Време за разкрасяване и диета. Опасност от остри предмети.

vezni

Везни

23.09-22.10

През първата половина на месеца ще греете и ще привличате внимание, което може да отвори пред вас нова възможност в делови план. Самоуверено вървите към желаната цел. Най-сетне безпроблемно ще вземете решение, което дълго сте отлагали, и което има връзка с недвижим имот или със семейството. Любовта цъфти при тези, които имат сериозна връзка, а за останалите има възможност да започнат тайна връзка с колега от работа, която ще донесе много страст, но и проблеми. Проблеми с бъбреците.

skorpion

Скорпион

23.10-22.11

Поставили сте основите и продължавате с развитието на някакъв проект. Ще се фокусирате върху детайлите, работниците, приятелите ви и проблемите им, а помощта ви ще бъде наградена, освен когато става дума за пари. Избягвайте да давате заем, както и да взимате такъв, защото може да накърни приятелство. На хоризонта се очертава любов, която ще промени живота ви. Началните пречки са с преходен характер. Сдържайте ревнивостта. Хранете се здравословно.

strelec

Стрелец

23.11-20.12

Още с първите дни на септември ви става ясно, че сте по-зрели и мъдри и след опита, придобит през лятото, гледате на живота по друг начин. Способни сте реално да прецените обстоятелства, когато става дума за кариерата ви и за живот в чужбина. Важно е да не прибързвате и да не бъдете лековерни, както и да вземете под внимание, че имате тайни врагове, които могат да повлияят и на статуса ви и на емоционалния ви живот. Пазете партньора си. Отлично здраве!

oven

Козирог

21.12-19.01

Тръгнали сте по път, за който дълго сте копнели. Инвестициите ви и търпението ви ще започнат да се изплащат. Насочвате енергията си в сферата на закона, правото, висшето образование или подобно. Проучете всичко предварително, защото информацията ще ви бъде нужна през октомври. В емоционален план ще бъдете по-страстни от обикновено и лесно може да си изгубите ума заради привлекателна личност, която може да ви помогне и финансово. В средата на месеца е възможна контузия на ръката.

vodolej

Водолей

20.01-18.02

Вълнението и нестандартността са онова, което характеризира вашия знак, а през септември ще бъдете максимално вдъхновени, най-вече в емоционален план. Много от вас най-сетне осъзнават, че някаква личност, която отдавна познават, е най-подходящата, дори да са били в конфликт с нея. Проблемите в обществен план затихват след сключването на примирие или съдебна спогодба. Паричният поток върви във ваша полза, само се фокусирайте. Възможни проблеми с кръвното налягане.

ribi

Риби

19.02-20.03

След като сте превърнали врага си в сътрудник, атмосферата в деловото обкръжение е много позитивна. Ще се радвате на добронамерен кръг от  колеги и работници и ще се фокусирате върху декорирането на самото пространство. Много от вас именно на работното място ще бъдат вдъхновени в емоционален план. Любовта с колега на работа може да доведе до сериозна връзка, но и до скандал. Не си играйте с чуждите емоции. Избягвайте алкохола и сладкишите.