Текст: Силвия Митева

През най-романтичното време от годината е важно да усещаме себе си красиви, а за тази цел можем да се доверим на любимите си макиаж продукти и на тенденциите.

ТЪМНИ УСТНИ
Както повеляват бюти правилата, когато очите са с изчистен макиаж, устните трябва да се забелязват. Точно такава е и една от тенденциите, които властват през последните месеци, а именно: тъмно червило и почти никакъв грим в областта на очите. Тази визия се създава лесно, като цветовете, които да следваме за усмивката си, трябва да са в нюансите на тъмнолилавото и тъмночервеното без ограничения според това, дали ефектът на продукта да бъде матов или с блясък. Макиаж трендът, който прави устните така изкусителни, е в плюс на дамите, които търсят меко и нежно изражение на погледа.

НЕЖНИ ЦВЕТОВЕ
Романтична вечер с любимия човек предполага и романтична грим визия. Според макиаж майсторите тя е свързана със сенките за очи, които трябва да са в по-нетипични цветове. Светлосиньо, бледозелено и оранжево са част от цветовете, които ще направят погледа нежен и в същото време невъзможен за подминаване. За постигане на тази визия не е нужно да се смесват различните цветове – трябва да изберем един определен от палитрата и да го разнесем до сгъвката на клепача.

СРЕБЪРНОТО Е НОВОТО ЧЕРНО
За всички представителки на нежния пол, които обичат по-тежкия грим, имаме предложение, на което няма как да устоят. Тенденцията на сребристите очи завладя модния подиум, а след него и целия свят, като от пънк тренд се превърна в такъв, който е идеален за романтична визия. Сенки в сребристо, както и очна линия с брокат са двата ключови продукта за създаването на този грим.