Текст: Силвия МИТЕВА

Предлагаме ви идеалната комбинация, за да бъдете в крак с модата през новия сезон

Най-горещият сезон вече чука на вратата ни и това ни кара да се чувстваме щастливи и енергични не само заради всички прекрасни моменти, които ни очакват под открито небе, но и заради прекрасното настроение, което ще завладее гардероба ни. Дни преди слънцето да стане твърде жарко, ви предлагаме да надникнете в нашия летен моден куфар, в който сме събрали основите на перфектната визия за горещия сезон.

Плетена чанта
Абсолютният моден хит за лято 2018-а ще бъде плетената чанта. В многообразие от вариации и форми този аксесоар създава усещане за ваканция, дори носена в градска среда. Препоръчваме да изберете модел, който подхожда на динамиката на ежедневието ви, за да може да носите своята чанта с всички възможни тоалети. Да, плетената чанта ще бъде задължителен щрих както при ежедневната, така и при вечерната елегантна визия.

Рокля „прегърни ме“
Този хитов модел стана популярен благодарение на работата на Даян фон Фюрстенберг, която му даде живот и го превърна в основна част на летния гардероб на всички жени. Женствената кройка на този тип рокля е задължителна през предстоящия сезон, защото освен че подчертава талията и извивките на тялото, дава свобода за интерпретации.

Класически кецове и сандали на платформа
Един от аксесоарите, който спокойно можем да пренесем от пролетния в летния ни гардероб, са чифт класически кецове, които да ни дадат нужната доза удобство, когато бързаме към някое сенчесто и прохладно място. Те са идеални за комбиниране с рокля тип „прегърни ме“, когато искаме да придадем на визията си закачлив и небрежен тон. Когато говорим за обувки, няма как да пропуснем любимите ни сандали, които това лято трябва да са на платформа, ако искаме да сме в крак с тенденциите. Не е задължително да се насочваме към твърде висока такава, защото през 2018-а ниските токове са също толкова секси и елегантни, колкото и високите.

Малки очила
Лятото на 2018-а ще се отличава с това, че ще срещаме все повече представителки на нежния пол, които се разхождат по улиците с малки очила. Тази тенденция напълно ще измести големите модели, с които всички сме добре свикнали и съвсем скоро на щандовете на любимите ни модни магазини ще можем да избираме сред многообразие от модели и цветове. Този аксесоар е гаранция, че дори и най-изчистеният и обикновен аутфит ще изглежда модерен и добре премислен.