Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Идеи за неустоима празнична визия

Текст: Боряна Димитрова
02.12.22
BETTY брой 103

Остават броени дни до Коледа и Нова година, затова е време да планираме визията си за специалните празнични вечери. Как да бъдете неустоими, без да прекарате часове пред огледалото?

Остават броени дни до Коледа и Нова година, затова е време да планираме визията си за специалните празнични вечери. Как да бъдете неустоими, без да прекарате часове пред огледалото?

 

ЕФЕКТНАТА РОКЛЯ играе ключова роля и е предпочитан избор за дамите, особено в празничните дни. Сред моделите, които ще бъдат актуални този сезон, се открояват късите черни и червени рокли с открити рамене, сребристите рокли, посипани с блестящи камъни, роклите тип „прегърни ме“, роклите с буфан ръкави, вдъхновени от 80-те, и моделите, изработени от нежно кадифе.

АТРАКТИВЕН ГРИМ. Сред акцентите в празничния грим тази година се откроява завръщането на гръндж модата от 90-те със силно опушени очи или изразена очна линия с крила. Подходяща е за всички дами, които мечтаят да се почувстват като рок кралици. Бляскавите черни сенки за очи се вписват идеално към тази тенденция, също както и тъмночервените и неутрално кафявите червила.

 

Преливащите синьозелени сенки за очи, кристали, акцентиращи върху клепачите, смелият и ярък руж и перфектно подчертаните мигли са ключови елементи, които придават красота и изразителност на погледа.

ТЕМАТИЧЕН МАНИКЮР. Наближаващите празници са идеален повод да се поглезите с по-смел и оригинален маникюр. Брокатени снежинки, красиви елхички, закачливи еленчета, коледни звезди, бисквитки и всякакви лакомства оживяват върху ноктите и носят със себе си приказния коледен дух.

КОСАТА е като стилен аксесоар, подчертаващ цялостната празнична визия. На пазара се предлагат най-различни фиби, шноли, ленти, диадеми, ластици с приказни коледни мотиви, изработени от висококачествени материали и с любов към детайла. Подберете това, което ще придаде ефектен завършек на цялостната ви визия.

 

 

cross