Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Идеи за красива и стилна празнична визия - Как да привлечем погледите към себе си в коледната и новогодишната нощ?

BETTY - Идеи за красива и стилна празнична визия
Текст: Боряна Димитрова
08.12.23
BETTY брой 115

Според статистиките дамите, които предпочитат да не носят грим в ежедневието си, също обичат да се разкрасяват в празничните дни. Задължителните бюти продукти в дамската чанта като основа за грим, коректор, спирала и червило на Коледа и Нова година неизменно се допълват с пъстроцветни сенки за очи с блестящ ефект, ярки червила, щедро покрити с гланц и красиви хайлайтъри.

Тоалетът – ключовият елемент от празничната визия

Според Фън Шуй 2024-та ще бъде годината на Дървения дракон, а цветът, който ще ни донесе много хармония и просперитет, е изумруденозеленият. Ако решим да последваме съветите на източната философия, може да се спрем на рокля или костюм в тези нюанси за празничните вечери.

Други цветове, които ще бъдат актуални, са златистожълтият и огненочервеният, които са сред предпочитаните нюанси в маникюра в края на всяка година, в комбинация с изрисувани снежинки, елхички, звездички, еленчета и други коледни елементи.

Бижутата и аксесоарите неизменно придават нежен акцент върху избрания празничен тоалет. Освен тоалет в тези цветове, може да се сдобием и с ново бижу с драконови мотиви или с шал или ръкавици с изрисувани дракони.

Невидимият коледен аксесоар – парфюмът с коледно ухание на ванилия, канела или портокал, ще направи празниците още по-вълшебни.

cross