Месец февруари предлага на крайните клиенти на аптеки BETTY цели три промо ваучера с атрактивни отстъпки.

Започваме с един продукт част от ексклузивното портфолио на ФЬОНИКС Фарма – ОКТЕАНГИН. Той е предназначен за краткосрочно лечение за възпалената лигавица на устата и гърлото и е ефективен срещу обвити вируси, гъбички и бактерии. Ваучерът предоставя 15% отсъпка при закупуването на до 10 опаковки.

Ваучер номер 2 е за продукта ИМУНОФОРС. Това е хранителна добавка за силен имунитет с патентован бетаглюкан – Lentinex. При закупуването на до 10 опаковки от продукта този ваучер дава 20% отстъпка.

Триото ваучери завършваме с едни нов ексклузивен продукт на ФЬОНИКС Фарма – хранителната добавка за 3 пъти по-добър сън ОЙОНО. Този продукт улеснява бързото заспиване, осигурява спокоен сън и благоприятства за непрекъснат сън. Този ваучер предлага 15% отстъпка при закупуването на до 10 опаковки.

Търсете февруарското издание на списанието само в аптеки BETTY!

Срокът на валидност е от 01.02.2023 до 30.04.2023 г. или до изчерпване на тиража на сп. BETTY от 30 000 бр., което от двете събития настъпи първо.

За да откриете най-близката до Вас аптека BETTY, от която да вземете своето печатно издание и да се възползвате от новите ни промо предложения, разгледайте списъка с всички участващи обекти тук: https://betty.bg/apteki-betty/