Текст: Силвия МИТЕВА

Няколко лесни стъпки и ще бъдете готови с модерна визия за хладните дни.

Бретон на среден път
Най-сигурното място, от което да си набавим информация за тенденциите, е модният подиум, а там забелязахме, че бретонът прави своето завръщане. Той обаче не е равен, гладък и прилежно подреден, а небрежен, по-дълъг и по-рехав. Важното е само едно – да бъде на път по средата. Така той ще придаде на лицето по-издължена форма. За да постигнете този ефект, заложете на лак с добра фиксация, който няма да слепва косата.

Мокър ефект
Набавете си солен спрей за коса, гел за мокър ефект и лак за коса. За да постигнете тренда на влажно изглеждащата коса, трябва да се заредите с малко повече търпение. Красиво оформената прическа от този тип изисква използването на повече продукти. Започнете със солен спрей за коса, който да оформи леки къдрици, сякаш току-що сте били на плажа, продължете с достатъчно гел, който да осигури мокрия ефект. Когато гелът изсъхне, напръскайте с лак за стабилност на косата.

Класическа плитка
След като през топлите месеци се нагледахме на всякакви разновидности на плитките, есента е времето, в което тази така обичана прическа да се върне към своя класически вид. Стилна, стегната и добре прибрана коса в най-обикновена плитка обещава да направи визията ви повече от актуална. Този стил е подходящ както за забързаните дни в офиса, така и за забавните вечери с близките. Ако комбинирате плитката с правилните обици, тя веднага ще започне да изглежда по-интересна и закачлива.

Дълбок път
Тази прическа е лесна – не ни трябва нищо повече от един гребен, с който да създадем пефектния страничен път. Според коафьорите на най-големите брандове той трябва да е много дълбок, за да изразява характер и усещане за актуалност. Това ни звучи като най-бързата прическа за динамичното ежедневие. Опитайте я още сега, докато дочитате следващите редове на любимото си списание.