Текст: Силвия Канин
Фотография: Profimedia

След промяната на времето от дълги и горещи към къси и хладни дни съвсем естествено идва и нуждата да обновим изцяло гардероба си. Есента е може би най-вълнуващият период за всички почитатели на модата, тогава дизайнерите ни дават избор, който смесва в себе си удобството, топлината и стила.

ДЕНИМ
Синята материя никога няма да излезе от мода и в това вече няма и капка съмнение, след като за пореден път котешката пътека „преля” от тоалети, създадени изцяло от иконичния плат. Риза и дънки, а защо не и яке от деним, без значение от нюансите на синьото

Гарантират ежедневна визия, която да привлече погледите и одобрението на останалите.

ТОПЛО
Овърсайз пуловерите са готови да напуснат уюта на дома, където често ги носим за удобство, и да завладеят улиците като едни от най-актуалните модели този сезон. Дизайнерите и техните интерпретации са многобройни, но всички представят пуловера по-обемен и дълъг – това е гаранция, че визията ще има нужната доза ексцентричност и атрактивност.

ОФИС
Класическият стил на офисното пространство е вдъхновението зад есенно-зимната колекция на Стела Макартни, която преобразява саката и панталоните до такава степен, че ги превръща в модели, подходящи дори за елегантна вечеря. Абсолютно категорично е, че офисният стил ще се простира както преди, така и след работното време с многообразие от дизайни, които ще ни напомнят на познати модели с различни и модерни кройки.