Уникалните дизайнерски модели за сезона в наситени цветове с разнообразни принтове и разкошни материи са отличен вариант за освежаването на есенния гардероб.

Туидът се завръща като водещ тренд, който присъства в колекциите на повечето известни модни брандове.

Класическите цветове червено и черно влизат в топтенденциите за облеклата и аксесоарите тази есен. Не по-малко актуални за сезона са кафявите нюанси, животинските принтове, ярките цветове и закачливите флуоресцентни нюанси.

Тенденциите при обувките за сезон есен-зима 2019/2020 се отличават с удобство и практичност, но и с уникалните си декоративни елементи. Богатото разнообразие на форми, цветове и височини предлага избор за всеки вкус и предпочитания. Островърхи, V-образни, с панделки, от крокодилска кожа, с животински принтове, с катарами, на пънк платформи или класически каубойски ботуши – изборът е ваш!

Цветно великолепие
Нежност и топла прегръдка е краткото послание, с което дизайнерите посрещат предстоящия есенно-зимен сезон. прасковено-Розово и масленозелено са сред най-актуалните цветове, които присъстват в колекциите на големите модни къщи. Романтични и открояващи се, те могат лесно да разчупят по-строгата офис визия. Класическото сиво от своя страна е цвят, който може да съчетавате с всеки друг за стилна и елегантна визия. Не се колебайте да експериментирате!