От най-обикновени до ефектни

Бояна Бугарски

Джапанките са незаменим аксесоар през горещите летни дни. Някога се носили само на плажа, а днес – навсякъде.

Шарени, официални, гумени или кожени, джапанките печелят своето място в модния свят. Те са лежерен вариант за деца, жени, а и мъже.

Оставяме на вас да решите дали да ползвате миналогодишните едноцветни джапанки или ще купите нови. Поиграйте си малко и ги превърнете ги в уникат по ваш вкус. Представяме ви три модни идеи.

На розовите джапанки вързахме балончета в различни цветове (нужни са само няколко минути). Сигурни сме, че с тези екзотични джапанки няма да останете незабелязани на плажа, особено ако са в комбинация с бански в крещящ актуален за този сезон цвят.

Първо увийте карираната лентичка по каишите на белите джапанки, а после я залепете. Направете панделка от сатенената лента и я залепете на разделителя за пръсти. Ако решите, може да я декорирате с мъниста или камъчета. С тях ще предадете на джапанките нотка елегантност. В съчетание с бяла или черна рокля те са удар в десетката.

Тук са и черните джапанки, които само в няколко стъпки, получиха нова визия. Те са подходящи за дънково яке, дънки или панталонки. Изберете по-дебел цветен шнур (ние ползвахме сребърен). Прикрепете към него две пискюлчета, които ще центрирате на разделителя на пръстите И залепете шнура по цялата дължина на каишките.

Направете си педикюр в тон с новите джапанки, сложете си ги и се подгответе да закрачите смело в някоя лятна авантюра.

Ние ги обожаваме, а вие?