Диетичен калкулатор

Начин на живот

Заседнал:
Малко или никакви упражнения. Това ниво е за тези, които не включват или не могат да включат упражнения в ежедневието си (шофират, вместо да се движат пеша; използват асансьора, вместо стълбите; работят на бюро или извършват работа с ограничена подвижност).

Малко активен:

Леки упражнения или спортуване от 1 до 3 пъти на седмица. Това ниво е за тези, които включват ходенето пеша и извършването на някаква физическа активност, като част от ежедневието си, но нямат определен двигателен режим или упражняват спорт по-рядко от 3 пъти в седмицата.

Средно активен:

Умерен режим или спорт от 3 до 5 дни в седмицата. Това ниво е за хора, които спортуват активно поне по 30 минути 3 пъти в седмицата и поддържат добър фитнес режим, който отговаря на тяхното ежедневие.

Много активен:

Натоварващи тренировки или спорт 6-7 пъти в седмицата. Това ниво включва сериозни, непрофесионални спортисти, които се готвят за състезания, изискващи ежедневни упражнения от поне 1 час всеки ден.

Екстремно активен:

Много тежки тренировки или спорт повече от веднъж на ден. Това ниво е за тези, които спортуват по няколко пъти всеки ден, с продължителност поне 1 час и с натоварване, което изисква сериозна фитнес подготовка. Това не е обикновено ниво - повечето непрофесионални атлети с много добра подготовка в най-добрия случай се причисляват към нивото "Много активен".

[[[["field2","equal_to","1"]],[["show_fields","field3,field4,field5,field6,field7,field8"]],"and"],[[["field2","equal_to","2"]],[["show_fields","field9,field10,field11,field12,field13,field14"]],"and"]]
1 Step 1
ПолМоля изберете Вашия пол, за да продължите
Калкулатор мъже
Тегло мъжеПолето е задължително (кг)
Височина мъжеПолето е задължително (см)
Години мъжеПолето е задължително
BMR

[66+(13.7*field4+5*field5-6.8*field6)*(field7)] ккал


BMR или количеството калории, необходими за поддържането на телесното Ви тегло.

Калкулатор жени
Теглo жениПолето е задължително (кг)
Височинa жениПолето е задължително (см)
Гoдини жениПолето е задължително
BMR

[655+(field10*9.6+field11*1.8-filed12*4.7)*(field13)] ккал


BMR или количеството калории, необходими за поддържането на телесното Ви тегло.

Previous
Next
powered by FormCraft

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.