МАГИЯТА НА ЖЕНСКАТА КРАСОТА

Катарина Виятов

Деколтето е онази част от женското тяло, която със сигурност привлича най-голямо внимание и примамва погледите както на мъже, така и на жени. То е символ на женствеността и майчинството.

Правилното време да го покажете е лятото. В комбинация с екстравагантна дреха слънчевият загар ще се открои, ще лъхате на сексапил, а в същото време ще сте елегантни. Разбира се, самочувствието е изключително важно!

Нашите предложения са много лесни. Само с няколко стъпки ще бъдете готови за горещите летни дни и нощи, и което е най-хубавото, не е необходимо да сте майстор шивач. Всичко, което ви трябва са стар клин и две мъжки тениски. Изберете сами кое от трите деколтета ви отива най-много.

  1. V-образно деколте

Ще си направите ефектна лятна блуза само с едно движение на ножицата. Не е нужно да се разделяте със стария си едноцветен или в нашия случай – шарен клин. Сгънете го и поставете на равна повърхност. С ножица внимателно изрежете частта между краката под формата на триъгълник и блузката с V-образно деколте е готова.

  1. Сърцевидно деколте

Свалете до гърдите бието на мъжка тениска с V-образно деколте, обърнете ръкавите навътре, а ако ги зашиете предварително, ще се превърнат в джобчета. Вържете сатенена лента през кръста и туниката със сърцевидно деколте е готова.

  1. Равно деколте

Направете си рокля от обикновена мъжка тениска. Спуснете бието до гърдите, но в този случай прехвърлете ръкавите отвътре и пъхнете между бюста.

Остава ви само да се поразровите в гардероба на мъжката част от семейството и да му поискате „на заем” тениска. Сигурни сме, че няма да се сърди.