Намери аптека BETTY

Betty Instagram
Контакти
За фармацевти

Аптеки BETTY – всичко с грижа за клиента

Аптека 5 - корица
21.09.21

Аптеки BETTY са индивидуални частни аптеки, които ставайки част от програмата за лоялност BETTY Моята аптека си осигуряват спокойствие и сигурност в ежедневната си работа.

Подкрепени от добра стратегия, богато продуктово портфолио и точни доставки, както и силна търговска и маркетингова подкрепа, фармацевтите в аптеки BETTY могат да се фокусират върху своя личен контакт с пациентите.

Аптека 1 - лого

Аптека - прочетете повече!

Брандът залага на изграждането на модерна верига аптеки с високо качество на обслужване. В Аптеки BETTY се отделя специално внимание на клиентите. Екипите от фармацевти работят усилено, за да могат клиентите  да се чувстват сигурни и спокойни, когато пазаруват. Работещите в аптеки BETTY преминават курсове и за новите фармацевтични продукти, които стъпват на българския пазар.

Клиентите спокойно разговарят с консултантите в аптеките, обсъждат варианти при избора за козметични продукти. Целта е да излязат от аптеките с най-подходящия за тях артикул.

Клиентите се допитват до фармацевтите на аптеки BETTY и за фармацевтични продукти. Търсят и получават подробна информация за даден медикамент. Фармацевтите на аптеки BETTY имат чрез непрекъсната интернет връзка достъп до широка база от данни, която дава информация за действието на всички лекарства, които се предлагат на българския пазар.

Здравето е най-важно и затова целта на аптеки BETTY е да сме максимално полезни на нашите клиенти и да създадем специална връзка на доверие с тях

Аптека 2 - лого 2

Аптека - за вас!

BETTY Моята аптека

BETTY Моята аптека е партньорска програма за аптеки. Целта ѝ е да надгради познатите модели на работа на аптеките и да даде съвсем ново усещане – доверие с най-адекватно консултиране - от избора на козметика до съобразени със здравето на хората медикаменти. С програмата за лоялност се повишава нивото на предлаганите в аптеките услуги и се създават лоялни клиенти.

Концепцията на програмата BETTY обединява голям брой аптеки от цялата страна – над 380. Модерна програма за сътрудничество е изградена и базирана на опита на местните традиции и най-съвременните тенденции в развитието на аптечната практика в Европа. Крайната цел на програмата BETTY Моята аптека е да се създадат аптеки, изцяло ориентирани към клиента и неговите потребности.

BETTY Моята аптека - партньорската програма на ФЬОНИКС Фарма за аптеки

BETTY е партньорка програма за лоялност, част от европейската мрежа PHOENIX Pharmacy Partnership, в която членуват над 10 500 аптеки от 13 бранда в 16 страни.

Аптеки BETTY е част от партньорската програма на ФЬОНИКС Фарма. Тя се развива в България от юни 2014 г. Няколко години по-късно броят на аптеките расте и към този момент наброяват над 380 в цялата страна.

Освен грижата за клиента, другата основна цел на BETTY е да помогне на растежа и развитието на бизнеса в аптеката, като я отличи от конкуренцията. Изработили сме програма, с която подкрепяме ежедневния бизнес на аптеките, за да имат повече време за качествено обслужване на своите клиенти.

С помощта на опитен екип програмата цели да повиши продажбите и печалбата на аптеките част от партньорската програма, като им предлага много по-добри търговски условия и маркетингова подкрепа.

Аптека 3 - лекарства

Аптека - изберете нас!

Защо да изберем аптеки BETTY – ползи за крайните клиенти

 • Клиентът получава професионални съвети от своя BETTY фармацевт
 • Пазарува в приятна обстановка
 • Промоционален пакет от сезонни продукти на всеки три месеца
 • Клиентът получава безплатно списание BETTY всеки месец
 • Уебсайт с професионални и проверени съвети как да се грижи за здравето и външния си вид, има достъп до интервюта със специалисти, ползва достоверна информация и съвети за билки, болки, лекарства, хранителни добавки, съвети за красота и спорт, модни тенденции и др.
 • Във фейсбук страницата и в инстаграм профила на BETTY клиентът може да участва в игри и томболи с интересни награди.

Защо да се присъединим към програмата – ползи за аптеките

 

 • Участие в партньорска програма без аналог на българския пазар
 • Разпознаваем бранд в цялата страна
 • списания BETTY безплатно всеки месец
 • Престилки и индивидуални баджове за служителите в аптеката
 • Участие в професионални обучения за Аптеки BETTY
 • Уебсайт на Аптеки BETTY със секция, достъпна само за фармацевти
 • Онлайн магазин за рекламни материали и консумативи за аптеката
 • Поддръжка и развитие на фейсбук страница
Аптека 4 - приложение

Аптека - изтеглете го сега!

Мобилно приложение BETTY Pharmacy напомня за прием на лекарства и посещение при специалист

BETTY Pharmacy е мобилно приложение, разработено за клиентите на аптеки BETTY. То помага на активния човек да не пропусне да вземе навреме хранителната добавка или лекарството си. Приложението напомня още за профилактичен преглед и планирано посещение при специалист. Приложение в полза на клиента – то се грижи да напомни за важните за здравето неща. Така клиентите могат да живеят по-спокойно, да не се стресират и натоварват излишно.

BETTY Pharmacy  напомня за всеки прием на медикамент както при кратък курс на лечение, така и за поддържаща дълготрайна терапия. Мобилното приложение се грижи потребителят да не пропусне ежедневната доза витамини или таблетка за кръвно например. Просто трябва да се избере „Добави напомняне за прием на лекарство“ и да се въведе името на медикамента, дозировката му, както и в кои часове и дни трябва да се приема.

А ако има час за преглед при зъболекар, гинеколог или ендокринолог например, клиентът влиза в „Аларми“ и избира „Ново напомняне за профилактичен преглед“.

Функцията „Заведи ме“отвежда клиента до най-близката Аптека BETTY – за да получи професионален съвет и да бъде обслужен добре.

BETTY Моята аптека

BETTY Моята аптека - партньорската програма на ФЬОНИКС Фарма за аптеки

Защо да изберем аптеки BETTY – ползи за крайните клиенти

Защо да се присъединим към програмата – ползи за аптеките

Мобилно приложение BETTY Pharmacy напомня за прием на лекарства и посещение при специалист

cross